Type Here to Get Search Results !

Μίζες από τα Ναυπηγεία

Σε μια σοβαρή καταγγελία για μαύρο χρήμα που κατέληξε στην τσέπη συγκεκριμένου στελέχους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά προέβη την Παρασκευή στη Βουλή ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για εμβάσματα-μίζες ύψους 5,1 εκατ. ευρώ που εμφανίζονται να έχουν πληρωθεί από τα Ναυπηγεία, από τον Οκτώβριο του 2004 ως και τον Ιανουάριο του 2005, σε εταιρείες δημοσίων σχέσεων με έδρα την Ινδία και τις Αντίλες για να προωθήσουν την εικόνα των Ναυπηγείων σε χώρες όπως η Χιλή, η Αργεντινή, αλλά και η Βολιβία χώρα που δεν έχει θάλασσα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι:
Τον Οκτώβριο του 2004 εμβάστηκαν 1,3 εκατ. ευρώ από τα Ναυπηγεία στην εταιρεία Sidewind με έδρα τις Αντίλες
Στις 14/1/2005 εμβάστηκε ποσό 1,9 εκατ. ευρώ σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων με έδρα το Νέο Δελχί η οποία παρέχει υπηρεσίες προβολής για την εικόνα των Ναυπηγείων σε χώρες της Λατινικής Αμερικής και
Μία εβδομάδα αργότερα εμβάστηκαν άλλα 1,9 εκατ. ευρώ στην ίδια εταιρεία. Όπως είπε ο κ. Καρατζαφέρης, "όλα αυτά μαζεύονται στην τράπεζα BNP της Γενεύης, όπου ο τελικός αποδέκτης είναι Έλληνας". "Η δική μου έρευνα έφτασε στο ότι πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος έχει τοποθετηθεί στα ελληνικά ναυπηγεία. Δεν θα δώσω το όνομα στη Βουλή, νομίζω καλύτερα να το βρει ο ΣΔΟΕ ή ο εισαγγελέας" δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ