Type Here to Get Search Results !

Ο αγώνας έφερε ένα πρώτο αποτέλεσμα: Πληρώθηκαν δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι στη «Μέριμνα»


 Ο συνεχιζόμενος αγώνας τους, η συμπαράσταση που είχαν από το κλαδικό συνδικάτο εργαζομένων στην Ιδ. Υγεία και τα ΝΠΔΔ, το Εργατικό Κέντρο και τη Δημοτική Αρχή Πάτρας, έφεραν ένα πρώτο αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο ΑμεΑ «Μέριμνα», που πληρώθηκαν μισθούς Μαΐου και Ιουνίου που τους οφείλονταν.

Μετά και τη συγκεκριμένη εξέλιξη, οι εργατοϋπάλληλοι του Κέντρου, ανακοίνωσαν την αναστολή των συνεχιζόμενων 48ωρων απεργιών τους, που θα συνεχιζόταν και την Δευτέρα και Τρίτη 22 και 23 Ιούλη.

Σε ανακοίνωσή τους, μεταξύ άλλων, ευχαριστούν «το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας και το Σωματείο Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας για τη στήριξή τους στον αγώνα τους. Επίσης ευχαριστούν τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη, τόσο για τη δημόσια έκφραση υποστήριξης στον αγώνα τους, όσο και για την πρωτοβουλία που έλαβε να οργανώσει τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/7/2024 στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής με στόχο τη διεκδίκηση έκτακτης επιχορήγησης για το Κέντρο. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων, εκπρόσωποι του Νέου Σωματείου Εργαζομένων του Θ.Π.Κ. "Η ΜΕΡΙΜΝΑ", του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και του Σωματείου Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας».

Παράλληλα, συνεχίζουν να διεκδικούν μόνιμη λύση για την οικονομική βιωσιμότητα του Κέντρου και επαρκή στελέχωσή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ