Type Here to Get Search Results !

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Στο 100% η πληρότητα σε Πάτρα


Στο 100% βρίσκεται η πληρότητα στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ με προορισμό την Πάτρα, ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, ενώ το ίδιο ισχύει στην αχαϊκή πρωτεύουσα και για τα καταλύματα. Χιλιάδες καρναβαλιστές και μη αναμένεται
να αναχωρήσουν από την Αθήνα με προορισμό την Πάτρα και άλλα σημεία της Δυτικής Ελλάδας για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. 
 Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αlpha, η πληρότητα στα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από Αθήνα προς Πάτρα βρίσκεται στο 100%, καθώς πολλοί προτιμούν αυτό τον τρόπο μετακίνησης, λόγω κόστους. Μόνο την Παρασκευή θα αναχωρήσουν από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού 200 λεωφορεία με προορισμό την αχαϊκή πρωτεύουσα.
 Πόσο θα κοστίσει το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας - Οι τρεις επιλογές 
Για να ταξιδέψει κανείς από την Αθήνα προς την Πάτρα με αυτοκίνητο θα χρειαστεί τουλάχιστον 85 ευρώ (με επιστροφή), ενώ με το ΚΤΕΛ μόλις 36 (με επιστροφή). Αναφορικά με την πληρότητα στην πόλη της Πάτρας, για να βρει κάποιος δωμάτιο θα πρέπει να κοιτάξει σε πόλεις κοντά στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπως Ναύπακτο και Αίγιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, μία τετραμελής οικογένεια θα χρειαστεί από 120 έως 200 ευρώ την ημέρα για διαμονή στο Αίγιο, ενώ για φαγητό στην πόλη της Πάτρας, όπως αναφέρουν επιχειρηματίες της περιοχής, το κόστος φτάνει στα 80 ευρώ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ