Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: 30χρονος που έσπαγε αυτοκίνητα έστειλε στο νοσοκομείο 3 αστυνομικούς, όταν πήγαν να τον συλλάβουν


"Σκούρα" φαίνεται πως τα βρήκαν τρεις αστυνομικοί της ΕΛΑΣ το πρωί της Πέμπτης όταν μετέβησαν στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου και Ναυαρίνου στην Πάτρα για να συλλάβουν έναν 30χρονο που φέρεται πως προκαλούσε φθορές σε αυτοκίνητα τις τελευταίες ημέρες.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, ο 30χρονος όχι μόνο αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του αλλά κατάφερε τέτοια χτυπήματα και λαβές που οι τρεις αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με κακώσεις και κατάγματα.

Το MEGA παρουσίασε βίντεο από την δράση του 30χρονου. Οι πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν πως στις 11 το πρωί η Αστυνομία έπιασε τον 30χρονο άνδρα, ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση οδηγώντας τις αρχές να καλέσουν ασθενοφόρο προκειμένου ο φερόμενος δράστης των φθορών σε αυτοκίνητα να α διακομιστεί στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΠΝΠ.

"Είναι άρρωστος, χρειάζεται βοήθεια"

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ο 30χρονος έχει καταστρέψει πάνω από 15 αυτοκίνητα, ενώ γείτονας που τον αντιλήφθηκε την στιγμή που έσπαγε με μανία το παρμπρίζ του αυτοκίνητού του, δεν κατάφερε να τον σταματήσει.

Ο πατέρας του 30χρονου δράστη μιλώντας στo MEGA υποστηρίζει ότι ο γιος του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. "Είναι άρρωστος, δεν είναι κλέφτης, χρειάζεται βοήθεια" ανέφερε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ