Type Here to Get Search Results !

Έχουν αντιληφθεί οι υπεύθυνοι για τον κορωνοϊό στην Πάτρα ότι η ενημέρωση είναι υποχρέωσή τους;

Έχουν αντιληφθεί οι υπεύθυνοι για τον κορωνοϊό στην Πάτρα ότι η ενημέρωση είναι υποχρέωσή τους; Με το... ζόρι η ενημέρωση για τον κορωνοϊό σε Πάτρα και Δυτική Ελλάδα
Σοβαρό ζήτημα με την έγκυρη και ισότιμη επίσημη ενημέρωση από τους αρμοδίους στον χώρο της υγείας, σχεδόν από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού τίθεται στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα. Κι αυτό για ένα κρίσιμο ζήτημα για το οποίο η ενημέρωση από επίσημους φορείς δεν είναι προαιρετική, ούτε εξαρτάται από τη διάθεση του κάθε υπευθύνου, αλλά είναι υποχρέωσή τους προκειμένου οι πολίτες να έχουν άμεση και έγκυρη ενημέρωση. 
Δεν έχουν αντιληφθεί μάλλον την σημασία του ρόλου τους κάποιοι εκ των υπευθύνων σε καίριες θέσεις στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας και είτε δυσανασχετούν, είτε δεν απαντούν στις οχλήσεις των δημοσιογράφων. Φυσικά είναι απόλυτα κατανοητό ότι, ειδικά αυτή την περίοδο, όλοι οι υπεύθυνοι του χώρου της υγείας έχουν πιεσμένο πρόγραμμα και ο διαθέσιμος χρόνος τους είναι περιορισμένος. Θα μπορούσαν ωστόσο να εξουσιοδοτήσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο σε συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα θα μπορούσε να παράσχει στους τοπικούς δημοσιογράφους την απαιτούμενη ενημέρωση. Όπως συμβαίνει και με τις ημερήσιες ενημέρωσεις Τσιόδρα - Χαρδαλιά. 
Δεν είναι δύσκολο. Ας παραδειγματιστούν οι τοπικοί φορείς από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Νοσοκομείο Ιωαννίνων που έχουν αναλάβει πρωτοβουλία για την συνεχή και υπεύθυνη ενημέρωση των δημοσιογράφων της περιοχής τους για τα θέματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.
Και διερωτάται κανείς γιατί το ίδιο δεν μπορεί να συμβεί και στο νοσοκομείο αναφοράς της περιοχής, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και την 6η ΥΠΕ; Αντιθέτως ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, για παράδειγμα, τελευταία δεν ανταποκρίνεται στις αναζητήσεις των δημοσιογράφων. Δεν αρκούν τα δελτία Τύπου, υπάρχουν και ερωτήματα που θέτουν οι δημοσιογράφοι και ζητούν απαντήσεις. 
Για να είμαστε ακριβείς υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως ο Χαράλαμπος Μπονάνος, και ο Χαράλαμπος Γώγος, οι οποίοι παρά τον φόρτο εργασίας τους φροντίζουν για την έγκυρη ενημέρωση του κοινού στην περιοχή της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ