Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Καρναβαλική «ανυπακοή» και πομπή, αντί της νυχτερινής ποδαράτης [βίντεο] ΕΛΛΑΔΑ29|02|2020 | 19:24 Καρναβάλι στην Πάτρα / Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi NEWSROOM IEFIMERIDA.GR Παρά τη ματαίωση του καρναβαλιού, η Πάτρα συνεχίζει να κινείται σε αποκριάτικους ρυθμούς Οι στρατηγοί με το το σαματά τους και τα μέλη του Άσπρο-Μαύρο, όπως είχαν ανακοινώσει, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγ. Γεωργίου για να ξεκινήσουν μια εντυπωσιακή πομπή στο κέντρο της Πάτρας, έχοντας μαζί και τις κατασκευές τους. Στο σημείο, όπως αναφέρει το patrastimes, βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μετά από συνεννόηση με τους καρναβαλιστές επέτρεψαν την πομπή μέσω της Παντανάσσης προς τη Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία. Δείτε βίντεο από το thebest: Πάντως, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άμεση απώλεια έως 3,5 πόντους μετά από 1 μόνο εφαρμογή! Figura Στυλάτα γυναικεία παλτό από 19.99 €. Αγοράστε τώρα! GLAMI Η νέα μέθοδος αδυνατίσματος που κάνει θραύση στην Ελλάδα! yourfitblog.com by TaboolaSponsored Links Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/patra-karnabaliki-anypakoi-kai-pompi

Καρναβάλι στην ΠάτραΠαρά τη ματαίωση του καρναβαλιού, η Πάτρα συνεχίζει να κινείται σε αποκριάτικους ρυθμούς

Οι στρατηγοί με το το σαματά τους και τα μέλη του Άσπρο-Μαύρο, όπως είχαν ανακοινώσει, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγ. Γεωργίου για να ξεκινήσουν μια εντυπωσιακή πομπή στο κέντρο της Πάτρας, έχοντας μαζί και τις κατασκευές τους.

Στο σημείο, όπως αναφέρει το patrastimes, βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μετά από συνεννόηση με τους καρναβαλιστές επέτρεψαν την πομπή μέσω της Παντανάσσης προς τη Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Δείτε βίντεο από το thebest:


Πάντως, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ