Type Here to Get Search Results !

Θα σκοτωθούν παιδιά στους δρόμους- Τεράστιος ο κίνδυνος

Το χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου ατυχήματος φαίνεται πως γράφτηκε την περασμένη Κυριακή στις Ιτιές Πατρών με τον τραυματισμό ενός 3χρονου κοριτσιού από διερχόμενο αυτοκίνητο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι ήταν ένα από τα πολλά παιδιά που είτε ζητιανεύουν είτε πωλούν μικροαντικείμενα στην κυριολεξία στη μέση του δρόμου θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.
Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν το ρίσκο και ο κίνδυνος στον οποίο εκθέτουν αυτά τα παιδιά οι γονείς-κηδεμόνες τους είναι τεράστιος. Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν στις Παραγλαύκιες Οδούς της Πάτρας όπου καθημερινά, εκτός από Ι.Χ. και μηχανάκια περνούν δεκάδες νταλίκες που βγαίνουν από το λιμάνι της πόλης.
Μικρά παιδιά στριμώχνονται ανάμεσα στις νταλίκες και τα υπόλοιπα διερχόμενα οχήματα με ότι αυτό συνεπάγεται καθώς είναι προφανές ότι δεν γνωρίζουν πώς να προστατεύσουν τον εαυτό τους, πόσο μάλλον σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτές. Μάλιστα τα παιδιά αυτά μένουν στην κυριολεξία στην τύχη τους καθώς οι ενήλικες είναι εξαφανισμένοι και ουδείς βρίσκεται στο σημείο για να τα κατευθύνει ή να τα βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή όταν κάτι πάει στραβά.




Οι οδηγοί τα βλέπουν έκπληκτοι να πετάγονται από το πουθενά μέσα στον δρόμο και τρομάζουν αναλογιζόμενοι ότι το κακό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και χωρίς καν να το καταλάβουν. Ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία αυτών των ανηλίκων καθώς και την τιμωρία των κηδεμόνων τους οι οποίοι με την στάση τους τα εκθέτουν σε ένα τεράστιο κίνδυνο.
 Θάνος Χριστακόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ