Type Here to Get Search Results !

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο για την φράση "τσ@τσ@νοπαίκτης"

Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας. 
Ο δήμαρχος Πατρέων δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για το εξοχικό του σπίτι στα Αραχωβίτικα από μέλη παρατάξεων της αντιπολίτευσης, για το όλο θέμα που είχε προκύψει σχετικά και τα όσα είχαν γραφτεί για την πρόσβαση στην παραλία του συγκεκριμένου παραθαλάσσιου χωριού. 
Ο Κώστας Πελετίδης, από την πλευρά του, απάντησε σε όσους αναφέρονταν στο θέμα ότι ο φόβος τους δεν ήταν να μην καεί η περιοχή από ενδεχόμενη φωτιά, αλλά το πρόβλημα τους ήταν η δημοτική αρχή, η οποία όπως είπε, άλλαξε τα πράγματα στην Πάτρα. 
Αυτό που έκανε εντύπωση, πάντως, σε όλους ήταν η αντίδραση του δημάρχου, όταν κατά την διάρκεια της έντασης, απεύθυνε τη λέξη  "τσ@τσ@νοπαίκτης", σε έναν δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, τον Χρήστο Μπακαλάρο. 
Δεν είχε συνηθίσει το δημοτικό συμβούλιο ο Κώστας Πελετίδης σε τέτοιες εκφράσεις και το γεγονός έκανε αίσθηση. Πάντως, στη συνέχεια ο δήμαρχος ζήτησε συγνώμη και η φράση να διαγραφεί από τα πρακτικά. 
Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός και η λέξη που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου, με τους χρήστες να κάνουν "πάρτι". Σύμφωνα με πληροφορίες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ετοιμάζονται να βγάλουν ανακοινώσεις που να καταδικάζουν τον Κώστα Πελετίδη για το... λεξιλόγιο του

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ