Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ξεκινούν οι εγγραφές στο ΚΔΑ της κίνησης "Πρόταση"

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης(ΚΔΑ) της Κίνησης «ΠΡΟΤΑΣΗ» ξεκίνησε και φέτος τις δραστηριότητες του για Νήπια, παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.
Το ΚΔΑ στοχεύει στην προσέλευση νηπίων, παιδιών και εφήβων ώστε στον ελεύθερο χρόνο τους να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται για την  ανάπτυξη των προσωπικών και κοινωνικών τους δεξιοτήτων. Το μήνυμα «Γνωρίζω, συμμετέχω, κινητοποιούμαι» αποτελεί τη βάση του ΚΔΑ.
Οι εθελοντές εμψυχωτές με συνέπεια, γνώσεις και σοβαρή δέσμευση αξιοποιούν τα ερεθίσματα που δίνουν τα παιδιά και με παιδαγωγικές διαδικασίες συνθέτουν μια ουσιαστική πρόταση με στοιχεία καινοτόμα, θετικά που βασίζονται σε αρχές και αξίες και προσελκύουν τα παιδιά, στο όραμα μιας καλύτερης ζωής. Θα λειτουργήσουν εργαστήρια νηπίων, παιδιών δημοτικού καθώς και ομάδες δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά δημοτικού και εφήβους. Το θέατρο, η μουσική, ο χορός, τα παιχνίδια, αποτελούν το μέσον για την ανάπτυξη της επικοινωνίας, της συνεργασίας, της δημιουργικότητας, την ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ