Type Here to Get Search Results !

Παράθυρο στον Ρώσικο τουρισμό- Οι πρώτοι τουρίστες αναμένεται να έρθουν στην Πάτρα στα τέλη του 2013

Επαφές για αύξηση του Ρώσικου τουρισμού στην Πάτρα γίνοντα εδώ και καιρό από ομάδα Πατρινών και Ελληνορώσων οι οποίοι έχουν ξεκινήσει επαφές με Ρώσους τουριστικούς πράκτορες οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θεωρούν την Πάτρα σημαντικό τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου λόγω του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα. Έτσι γίνονται προσπάθειες και συζητούν για τουριστικά πακέτα που θα αφορούν τον Νοέμβριο, το Καρναβάλι, το Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι.
Αν όλα πάνε καλά, σύμφωνα με το patrasinfo.con,  οι πρώτοι τουρίστες αναμένεται να έρθουν στην Πάτρα στα τέλη του 2013 ενώ εκτιμάται πως ο αριθμός τους και η συχνότητά τους θα αυξάνονται συνεχώς. Είναι σημαντικό και οι Πατρινοί να καταλάβουν τα οφέλη που μπορεί να έχουν και να είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους τουρίστες κρατώντας τις τιμές χαμηλές προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσβλέποντας έτσι σε μία μακροχρόνια συνεργασία.
Το φετινό καλοκαίρι παρατηρήθηκε μία γενικότερη αύξηση των Ρώσων τουριστών οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις παροχές της πόλης και ενθουσιάστηκαν από τα αξιοθέατά μας όπως το μουσείο, το αρχαίο ωδείο ενώ πολλοί είναι αυτοί που πήγαν και στα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό από την υπέροχη διαδρομή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ