Type Here to Get Search Results !

Παραλίγο... έμφραγμα στην Πάτρα

Νότιος όμιλος 
Παναχαϊκή-Αστέρας Μαγούλας 1-1
Τα χειρότερα κατάφερε να γλυτώσει η Παναχαϊκή, η οποία βρέθηκε με το καλημέρα πίσω στο σκορ, όμως λίγο πριν την λήξη κατάφερε να ισοφαρίσει τον Αστέρα Μαγούλας σε 1-1 και να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι Πατρινοί βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, αφού μόλις στο 2' ο Σπίνουλας ανέτρεψε τον Δημητριάδη μέσα στην περιοχή, ο Έβερετ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έτσι η Μαγούλα πήρε το προβάδισμα. Στην συνέχεια, η πίεση της Παναχαϊκής ήταν ασφυκτική, καθώς έψαχνε οπωσδήποτε την ισοφάριση,όμως ο Αστέρας είχε κλείσει τους χώρους και έτσι κρατούσε το υπέρ του σκορ. Στο 78' ο σκόρερ της αναμέτρησης Έβερετ, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, αφού είδε δεύτερη κίτρινη και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Το γεγονός αυτό, σε συνδιασμό με την κούραση, άνοιξε διαδρόμους στην άμυνα του Αστέρα, κάτι που πλήρωσε λίγο πριν την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα.
Συγκεκριμένα, στο 88' ο Λίτσις εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Κασμερίδη σε σουτ του Βιγιαρέχο και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, σώζοντας την παρτίδα για την ομάδα του, στην οποία χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας.
Παναχαϊκή (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Μαραγκουδάκης (75' Λίτσης), Κοντογουλίδης, Κιάσσος, Γκαντιάγκα, Μπόζιτς (36' Σιτόε), Πλέγας (62' Βασιλαντωνόπουλος), Κωστόπουλος, Μπερτέν.
Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Στρατομήτρος, Νόνης, Έβερετ, Κάστρο, Αλμίρ, Μαρτίνεζ (80' Σαμαρόπουλος), Κορνελάτος (86' Αντωνόπουλος), Δημητριάδης (58' Καπουράνης).
Ηρακλής Ψαχνών-Χανιά 2-1
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ολεπτό,κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Δράστης ο Ντάνιελ, που στην πρώτη φάση του αγώνα,με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο.
Μάλιστα, ο Ηρακλής είχε τεράστια ευκαιρία να κλειδώσει την νίκη, καθώς δύο λεπτά μετά το γκολ, ο Πυθαρούλης βρήκε με το χέρι την μπάλα μέσα στην περιοχή και υπέπεσε σε πέναλτι. Παρόλα αυτά, ο Τριανταφύλλου νικήθηκε από τον Θεεοδωρόπουλο, που όπως έδειξε και στην Τρίπολη, διανύει περίοδο τρομερής φόρμας.
Αυτή η απόκρουση μάλιστα, ήταν το... σύνθημα αντεπίθεσης για τους Κρητικούς,καθώς ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν τελικά στην ισοφάριση στο 21', όταν ο Λουκίνας με σουτ ανάγκασε τον Πουρή σε εντυπωσιακή απόδοση, ο Τσάτσος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας.
Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και χωρίς πολλές φάσεις, όμως μία ήταν αρκετή για να κρίνει το παιχνίδι. Ο Στουρνάρας στο 70' κέρδισε πέναλτι, το δεύτερο για τα Ψαχνά και αυτή τη φορά ο Τριανταφύλλου δεν αστόχησε, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Το γκολ αυτό έκοψε τα φτερά των Κρητικών, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αντιδράσουν, με τον Ηρακλή να κάνει διαχείριση του ματς και να πανηγυρίζει μία πολύτιμη νίκη στην πρεμιέρα.
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Λάμπρου): Πουρής, Στουρνάρας, Φοντάκαρο, Τζανής, Παλαιολόγος, Τζιμόντσι, Μπακομήτρος, Ντάνιελ, Κρητικός, Κοιλιάρας, Τριανταφύλλου.
ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Μανωλάς, Παπατζίκος, Πυθαρούλης, Τσάτσος, Πότσι, Τσαρτσαρής, Μπουντόπουλος, Λουκίνας, Πάγκαλος.
Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος 0-1
Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσει του ο Παναιγιάλειος, που κατάφερε να πάρει το πρώτο του διπλό στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε του Αχαρναϊκού με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και έψαχναν τρόπο να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία.
Την λύση έδωσε ο Φλίγκος, που με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος κατάφερε να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να σκοράρει. Μετά από σέντρα του Σκαρτσίλα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν έδιωξε σωστά, με αποτέλεσμα να στρώσει την μπάλα στον επιθετικό του Παναιγιάλειου, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το... ριμπάουντ και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
Αυτό το τέρμα ήταν αρκετό, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε καμία στιγμή να αντιδράσουν και έτσι ο Παναιγιάλειος πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο, δείχνοντας έτσι τις... άγριες διαθέσεις του.
Αχαρναϊκός (Γιώργος Στράντζαλης): Βασιλειάδης, Μωυσιάδης, Νιάρος, Ογκουνσότο, Παραράς, Ανδράλας, Αθανασόπουλος, Βλάχος (57' Ντάλας), Αναστασίου, Μιρτσέτα (74' Μάναλης), Σάνον (64' Νεόφυτος).
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Aνδρούτσος, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Παπαχρήστος, Αγουρίδης, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Λαζανάς (90+4' Σανδραβέλης), Φλίγκος (87' Αλεξάντροβιτς), Σκαρτσίλας (76' Τ. Παπαδόπουλος).
Βόρειος όμιλος
Εθνικός Γαζώρου-Αιγινιακός 1-0
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Εθνικός Γαζώρου που επικράτησε στην έδρα του του νεοφώτιστου Βατανιακού με 1-0.
Σ΄ έναν αγώνα όπου το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας το συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη ήταν αυτό που στο 24΄ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία προκειμένου να προηγηθεί στο σκορ όταν οΤόλιος απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Σκέριαντς μετά από μπαλιά του Σρντιτς.
Αυτό που δεν κατάφερε ο Σλοβένος σε εκείνη τη χρονική στιγμή το πέτυχε στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 78΄ όταν έπειτα από πάσα του Χατζηδημητρίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα για λογαριασμό των Σερραίων.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως πριν από την επίτευξη του τέρματος των γηπεδούχων, η ομάδα της Κατερίνης έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 61΄ λόγω αποβολής του Φαμπίνιο για σκληρό μαρκάρισμα στον Σρντιτς.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τερματά τους στις καθυστερήσεις το σουτ όμως του Ναστέφσκι σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, με το τελικό αποτέλεσμα να μένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
Εθνικός Γαζώρου (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Νύρλος, Κουκόλης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης (67' Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος (79' Κοσμίδης), Ναστέφσκι, Σκέριαντς, Σρντιτς (85' Παπαβασιλείου).
Αιγινιακός (Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος, Πεκτάκης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου (83' Τσουρλίνοφ), Ζούρκος (68' Χατζής), Φερνάντεζ, Φαμπίνιο, Μιλόσκοβιτς, Μιτρόφ (50' Κυβρακίδης), Σίκιμιτς.
Τύρναβος-Βατανιακός 3-0
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Football League o Τύρναβος που επικράτησε στην έδρα του με 3-0 του Βατανιακού.
Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη άνοιξε το σκορ στο 33΄ με τον Τσούκαλο να σουτάρει εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου. Οι «κυανέρυθροι» θα μπορουύσαν να είχαν πάει στα αποδυτήρια με αέρα δύο τερμάτων, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γεωργίου σέντραρε, ο Βαγγελής έπιασε την κεφαλιά, αλλά αντί για τα δίχτυα την έστειλε στο δοκάρι της ομάδας της Πιερίας.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ η ομάδα της Λάρισας έκανε τα τερματά της δύο. Ο Νταντάμης ανέτρεψε τον Φελίπε και ο διαιτητής Μάστακας του συνδέσμου Μακεδονίας υπέδειξε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα για λογαριασμό της ομάδας του ο Κουρτεσιώτης. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Γεωργίου, δίνοντας μ'αυτό τον τρόπο στην ομάδα τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης, Σκούπρας, Γκαλίτσιος, Βαγελλή, Γεωργίου (90' Πούτας), Σαχινίδης (73' Όμο), Μάγγος, Μπάρος, Κουρτεσιώτης, Τσούκαλος, Ντε Πάουλα (80' Ζυγκερίδης). Βατανιακός
(Σάκης Παπαβασιλείου): Βλάχος, Κωτσιόπουλος, Γιαλαμίδης, Νταντάμης, Λαζαρίδης (64' Λάγδαρης), Γιαπιτζής (46' Ζαγοριανός), Κουλίδης, Γιαννούλης, Μίλιεβιτς (55' Λύρας), Ποτουρίδης, Κυπαρίσσης.
Αποτελέσματα
Νότιος Όμιλος
Ηρακλής Ψαχνών-Χανιά 2-1
Παναχαϊκή-Αστέρας Μαγούλας 1-1
Αχαρναϊκός-Παναιογιάλειος 0-1

Βόρειος Όμιλος
Εθνικός Γαζώρου-Αιγινιακός 1-0
Τύρναβος-Βατανιακός 3-0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ