Type Here to Get Search Results !

Σε τροχιά διάσπασης το ΠΑΣΟΚ

Με διαθέσεις μετωπικής σύγκρουσης με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου θα προσέλθουν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου στην Ιπποκράτους την Τετάρτη το μεσημέρι, οπότε έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει το ανώτερο όργανο του κόμματος. Αναμένοντας την εισήγησή του τις τελευταίες ημέρες γίνονται ασκήσεις επί χάρτου στα αντιπολιτευτικά στρατόπεδα, ενώ καθημερινά ενισχύεται η ιδέα της διάσπασης.
Ο κ. Παπανδρέου δεν έχει άλλα περιθώρια παρά να ανοίξει τα χαρτιά του και να θέσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα διαδικασιών για τις εσωκομματικές εκλογές, αν δεν επιθυμεί να διακινδυνεύσει την ενότητα του κόμματος. Τα κορυφαία στελέχη έδειξαν στην συνεδρίαση του διευρυμένου Πολιτικού Συμβουλίου να συμφωνούν μεταξύ τους στην επίσπευση των διαδικασιών, όμως ο εκπρόσωπος του κ. Παπανδρέου, κ. Πάνος Μπεγλίτης αμέσως μετά δεν απέκλεισε την περίπτωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να προτείνει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών μετά τις εθνικές.
Σε μια τέτοια περίπτωση μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου δηλώνουν σε συνομιλητές τους πως θα διαφωνήσουν και θα καταψηφίσουν την πρότασή του. Έτσι κορυφαία στελέχη ήδη κινούνται στον αστερισμό της αποχώρησης διαισθανόμενα, όπως λένε, ότι ο κ. Παπανδρέου τους εμπαίζει από την ημέρα της παραίτησής του.
Μετά την συνεδρίαση του διευρυμένου Πολιτικού Συμβουλίου και την «θολή» τοποθέτηση του κ. Παπανδρέου, άνοιξαν οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των πρωτοκλασάτων που πρόκειται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαδικασία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ