Type Here to Get Search Results !

«Παγώνει» το νέο εκλογικό νόμο ο Γιαννίτσης

Το θέμα του εκλογικού νόμου «πάγωσε» το μεσημέρι της Τετάρτης ο νέος υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάσος Γιαννίτσης, σε συζήτηση που είχε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο υπουργείο του.
Ο κ. Γιαννίτσης τόνισε ότι χρειάζεται συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων για αλλαγή εκλογικού νόμου και ότι δεν είναι στις προθέσεις του κάτι τέτοιο.
Αν προκύψει τέτοιο ζήτημα, πρόσθεσε ο κύριος Γιαννίτσης, θα είναι θέμα της κυβέρνησης να αποφασίσει τα περαιτέρω. Ακόμη, ο υπουργός εσωτερικών είπε ότι το σχετικό σχέδιο νόμου, που είχε προετοιμάσει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου, μόλις χθες το πήρε στα χέρια του.
Αναφορικά με το πολιτικό χρήμα, ο κ. Γιαννίτσης άφησε αιχμές για τον προκάτοχό του, κ. Χάρη Καστανίδη, αφού παραδέχθηκε πως δεν έχει παραλάβει κάτι σχετικό.
Μάλιστα, επισήμανε πως είχε ενημερωθεί για μια διάταξη στο πόθεν έσχες των πολιτικών, η οποία όμως είχε γίνει παλαιότερα, όπως ανέφερε.
Σε ερώτηση για τις εκλογές, ο κ. Γιαννίτσης είπε πως θα γίνουν μόλις ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι η 6η δόση θα καταβληθεί. Τέλος, ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα αυτεπιστασίας θα ξεκινήσει από την 1η Φεβρουαρίου του 2012.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ