Πάτρα: Ατύχημα σε κενό φρεάτιο -Δέκα μέρες φώναζαν οι κάτοικοι της περιοχής


 
Μπορεί να προκάλεσε αρχικά τα περιπαικτικά και καυστικά σχόλια των διερχομένων, αλλά στο τέλος τα γέλια βγήκαν… ξινά! Ο λόγος για την αβελτηρία της ΔΕΥΑΠ και τον πρόχειρο τρόπο που αναγκάστηκαν να σκαρφιστούν πολυμήχανοι επιχειρηματίες της Γεροκωστοπούλου, προκειμένου να προειδοποιήσουν τους διερχόμενους και τους πελάτες τους για τον κίνδυνο που εγκυμονούσε η απουσία φρεατίου στο κέντρο του πεζοδρόμου.

Όπως μεταδίδει το pelop.gr, πέρασαν περίπου 10 ημέρες, από τις πρώτες οχλήσεις των περιοίκων προς την Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης – Αποχέτευσης, για να αντικαταστήσει το απολεσθέν φρεάτιο στο ύψος της οδού Καραϊσκάκη. Ετσι, μετά την αδιαφορία της ΔΕΥΑΠ, χθες το πρωί συνέβη αυτό που όλοι φοβούντο: Ανυποψίαστος διερχόμενος συμπολίτης κτύπησε, αφού το πόδι του «βυθίστηκε» ξαφνικά στο κενό φρεάτιο!

Οπως φαίνεται, το προδιαγεγραμμένο ατύχημα δεν αποσόβησε, ούτε το… χάρτινο κουτί συσκευασίας εμφιαλωμένων νερών, που επινόησαν οι ιδιοκτήτες παρακείμενων καταστημάτων χώρων εστίασης να τοποθετήσουν στο χείλος του φρεατίου, προκειμένου να προειδοποιήσουν τους διερχόμενους. Αν και όπως βλέπετε στη φωτογραφία της «Π», είχαν φροντίσει να επισημάνουν με μαρκαδόρο τον κίνδυνο που ελλόχευε και να το… κολλήσουν με ταινίες στις πλάκες του πεζοδρόμου, τελικά το κουτί το… πήρε ο άνεμος!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια