Type Here to Get Search Results !

Φοιτητές Πάτρας - Πότε τίθεται σε λειτουργία ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας


 Φοιτητές Πάτρας / Πότε τίθεται σε λειτουργία ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Σύντομα πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, ο οποίος έχει πλέον διαμορφωθεί τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. 

Ο νέος αυτός σταθμός, ο οποίος κατασκευάζεται στον πρώην χώρο των Μύλων Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, αναμένεται να είναι έτοιμος για να υποδεχτεί το επιβατικό κοινό μέσα στους επόμενους δύο μήνες, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέας Μανωλόπουλος. Εκτός από τις συγκοινωνιακές υποδομές, ο σταθμός θα φιλοξενεί και διάφορα καταστήματα που θα εξυπηρετούν καλύτερα τους επιβάτες, είτε αυτοί βρίσκονται σε αναμονή είτε καταφθάνουν στην πόλη. 

Ο κ. Μανωλόπουλος επεσήμανε στο thebest ότι απομένουν μόνο μερικές τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του έργου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επιτέλους, απομένουν μόνο οι τελευταίες πινελιές». Αναφορικά με τη διαδικασία μετακόμισης που απαιτείται ώστε ο σταθμός να παραδοθεί στο κοινό, τόνισε πως πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός πέντε ωρών το πολύ, δεδομένου ότι η μεταφορά της μηχανογράφησης και του λογιστηρίου δεν επιτρέπει καθυστερήσεις. Πρόσθεσε επίσης ότι πρόκειται για ένα πολυετές και σύνθετο έργο που επιτέλους φτάνει στην ολοκλήρωσή του, αν και η ημερομηνία των εγκαινίων δεν έχει ακόμα καθοριστεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ