Type Here to Get Search Results !

«Άστραψε» ο ουρανός στην Πάτρα- Απανωτές οι βροντές- ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΦΩΤΟ


 Η κακοκαιρία ξεκίνησε να δείχνει τα «δόντια της»

Η κακοκαιρία ξεκίνησε να δείχνει τα «δόντια της», με μια ισχυρή καταιγίδα να «χτυπά» το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08/2024) και την Αττική ενώ και στην Πάτρα ο ουρανός «αναμένει» την κακοκαιρία

 

Φωτο από το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα

Ο καιρός θα παραμείνει έως αύριο άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Κύρια χαρακτηριστικά οι ισχυρές καταιγίδες, και τα τοπικά μπουρίνια.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30-33 °C στα ηπειρωτικά και τους 29-32 °C στις νησιωτικές περιοχές ενώ οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ. Σημειώνεται εδώ ότι κατά τις ώρες εκδήλωσης καταιγίδων οι άνεμοι θα συνοδεύονται πιθανώς από ισχυρές ριπές.

Η πορεία της κακοκαιρίας – Ποιες περιοχές χρειάζονται προσοχή το Σάββατο

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα μας έως και το Σάββατο (31-08-24) επηρεάζοντας κατά τόπους το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ