Type Here to Get Search Results !

Στην Πάτρα μάνα και γιος από το τροχαίο στη Μεσσηνία – Από πού είναι τα θύματα


 
Τέσσερις ζωές από δύο οικογένειες, δύο ενήλικες και δύο αγγελούδια 12 μηνών και 13 ετών (!), παρασύρθηκαν στον θάνατο, σ’ ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 47ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας. Η διπλή οικογενειακή τραγωδία που γράφτηκε κατά τη διάρκεια του τροχαίου δυστυχήματος συγκλονίζει. Ο Χάρος είχε στήσει καρτέρι σε έναν 38χρονο και την μόλις 12 μηνών κόρη του και σε έναν 44χρονο και την 13χρονη κόρη του, χθες το μεσημέρι, όταν νταλίκα φέρεται να δίπλωσε και να συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα οχήματα. Το νήμα της ζωής τους κόπηκε όταν κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία ο τράκτορας του φορτηγού έπεσε πάνω στα δύο οχήματα. Ο απολογισμός τραγικός. Τέσσερις νεκροί από δύο οικογένειες και πέντε τραυματίες εκ των οποίων οι δυο σοβαρά. Η μία οικογένεια εμενε  στη Ρόδο και η άλλη από το Ναύπλιο.

Από το πρώτο όχημα, ανασύρθηκε νεκρή η 13χρονη κοπέλα και ο πατερας της από τα Καλύβια της Ήλιδας. Πρόκειται για τους Ιωάννα Καραβέλλα και τον πατέρας Αντώνη. Σοβαρά τραυματίας ανασύρθηκε ο 19 συνοδηγός του οχήματος, αδερφός και γιος των θύματος, και ελαφρά τραυματίας η μία γυναίκα 66 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η οικογένεια από το χωριό της Αμαλιάδας, επέστρεφε από την Καλαμάτα όπου είχαν πάει για τον ορκωμοσία του 19χρονου αγοριού στο στρατόπεδο της πόλης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πατέρας, που ανασύρθηκε νεκρός, υπηρετούσε κι αυτός στο στρατό, σε μονάδα της Ρόδου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ