Type Here to Get Search Results !

ΠΑΤΡΑ: Της κακομοίρας γίνεται με τους ρομά στην παραλιακή ζώνη



Μόνιμη είναι η παρουσία σκηνιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, ξεκινώντας από την περιοχή του Κόκκινου Μύλου προχωρώντας στο Νότιο Πάρκο, αλλά και κάτω από την πλατεία Τριών Συμμάχων, φτάνοντας έως και στην βόρεια παραλιακή ζώνη στο Καρνάγιο.

Το πρόβλημα, σύμφωνα με δημότες που κατεβαίνουν προς την παραλιακή ζώνη, κυρίως τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες για να κάνουν την βόλτα τους και να πάρουν μια δροσιά από την αύρα της θάλασσας, δεν είναι τωρινό.

Όμως ειδικότερα το φετινό καλοκαίρι σε συνδυασμό με την τάση εγκατάλειψης που έχει κυρίως το Νότιο Πάρκο, αλλά και άλλα σημεία της παραλιακής ζώνης, η παρουσία σκηνιτών δένει αρμονικά με την εικόνα παρακμής που έχει το θαλάσσιο μέτωπο

Μπουγάδες, γκαζάκια, υπολείμματα από φαγητά, μικρές εστίες μόλυνσης που στην ουσία απαγορεύουν στους δημότες να έχουν πρόσβαση σε δημόσιους κοινόχρηστους χώρους. Η αστυνομία από την πλευρά της δρα μόνο όταν δέχεται καταγγελίες από πολίτες, όμως, ακόμα και τότε οι σκηνίτες απομακρύνονται για λίγο και μετά από κάποιες ώρες επανέρχονται.

Και έτσι το κρυφτούλι και το κυνηγητό συνεχίζεται χωρίς να αλλάζει κάτι στην εικόνα της παραλιακής ζώνης της πόλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ