Type Here to Get Search Results !

Πλούσιο αστυνομικό δελτίο στην Αχαία από ναρκωτικά μέχρι υπεξαιρέσεις

 


Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα καταγράφει μια σειρά από συμβάντα που αναδεικνύουν τη δραστηριότητα των αστυνομικών αρχών της περιοχής.

Παρακάτω, θα βρείτε λεπτομέρειες για τα σημαντικότερα περιστατικά της ημέρας:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικάΣυνελήφθη, στις 8-7-2024 το απόγευμα, σε περιοχή του Αγρινίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε σε στάνη του, βρέθηκαν μέσα σε δοχείο αποθήκευσης ελιών και κατασχέθηκαν 460 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης.
Δύο συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικάΣυνελήφθησαν, στις 8 και 9-7-2024, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου δύο άνδρες άνδρας, διότι καλλιεργούσαν σε χωράφι του πρώτου κατηγορούμενου, οχτώ δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων έφθανε τα δύο μέτρα.
Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για πλαστογραφία και απόπειρα παράνομης εξόδου από τη ΧώραΣυνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Αερολιμένα Αράξου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου, δύο αλλοδαποί διότι επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Ιταλία, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Σύληψη ημεδαπού για κατάδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, στις 8-7-2024 το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για απειλή.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σχηματισμός δικογραφίας για υπεξαίρεσηΑπό τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, διότι σύμφωνα με καταγγελία, υπεξαίρεσε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, που προορίζονταν για την πληρωμή αλλοδαπών εργατών γης στην Βάρδα Ηλείας.
Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθηςΣυνελήφθη, στις 7-7-2024, το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών.
Σύληψη ημεδαπού για κατάδικαστική απόφασηΣυνελήφθη, στις 8-7-2024 το βράδυ, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών για κλοπή.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικώνΣυνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 8,2 γραμμάρια κάνναβης και τέσσερα δενδρύλλια και φυτά κάνναβης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ