Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Επανέρχεται ο Προαστιακός - Τα ερωτήματα που γεννιούνται για τη γραμμή


 Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης της σιδηροδρομικής γραμμής του προαστιακού της Πάτρας, στο τμήμα από τον κεντρικό σταθμό μέχρι την οδό Γούναρη και οι συρμοί αναμένεται να μπουν σε κυκλοφορία από αύριο, αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Τα έργα συντήρησης της γραμμής, όμως, δεν σταματάνε. Συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα προς τον νότιο κλάδο, αλλά θα γίνονται σε νυχτερινές ώρες, ώστε ο Προαστιακός που θα ξεκινήσει και πάλι τα δρομολόγιά του, να μην επηρεάζεται.

Την ίδια στιγμή, οι Φίλοι Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πάτρας-Ένωση Πολιτών, σε ανακοίνωσή τους τονίζουν πως, για την πλήρη ανάταξη της γραμμής θα χρειαστούν μήνες για τις αναγκαίες παρεμβάσεις.

Μέχρι και την ολοκλήρωση των εργασιών τα δρομολόγια του νοτίου κλάδου θα πρέπει να παραμείνουν έως τη στάση Καμίνια και να προστεθούν επιπλέον δύο ακόμα βραδινά. Πάντως σε νεότερη ανάρτηση του ο Βασίλης Γκλαβάς αναφέρει τα εξής:

«Εκτός απροόπτου από Τρίτη 04-06-2024 επανέρχονται τα δρομολόγια αλλά πώς είναι το θέμα:  Φημολογείται ότι τα ζεύγη για το Νότιο κλάδο θα είναι 10 όλα από Πάτρα (όχι Άγιο Ανδρέα) προς Κ. Αχαΐα με πρώτο στις 06:00 και τελευταίο στις 19:30 με χρονικό τακτ κάθε 90λεπτά…

Ωραία πράγματα… Ανταπόκριση με το  βόρειο κλάδο κάθε 3 ώρες..  Τις υπόλοιπες αναμονή 30 λεπτά προς Ρίο και 1 ώρα προς Νότο… Οποίος το σκέφτηκε αυτό χωρίς να έχει πρώτα  γίνει ανάταξη της γραμμής είναι μεγάλη επιτυχία…

Επίσης τι δρομολόγια θα έχει το τμήμα Πάτρα - Άγιο Ανδρέας; Του Ρίου θα καταλήγουν όλα στον Άγιο Ανδρέα η τα μισά ή καθόλου οπότε ο Άγιος Ανδρέας θα εξυπηρετείται αποκλειστικά με τα δρομολόγια του Νοτίου κλάδου;».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ