Δυτική Αχαΐα: Οδηγοί πατάνε γκάζι σε κατοικημένες περιοχές και σκοτώνουν σκυλιά!


 Πέρα από την κακοποίηση των ζώων και τα περιστατικά που κάθε τόσο έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με αυτό το θέμα, δεκάδες ακόμα ζώα σκοτώνονται από οδηγούς σε δρόμους έξω από χωριά της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για επαρχιακούς δρόμους που περνάνε μέσα από χωριά συνήθως με τους οδηγούς να μην κόβουν ταχύτητα με τους κινδύνους που σημαίνει αυτό όχι μόνο για τα σκυλιά και τα ζώα, αλλά και για τα μικρά παιδιά που ίσως να παίζουν και να διέρχονται κάποιον από αυτούς τους δρόμους.

Η ανάρτηση που έγινε από τη σελίδα Δυτική Αχαΐας Φλόκας Ζησιμαίικα αναφέρεται σε συγκεκριμένο περιστατικό που έγινε την Παρασκευή στις 29 Δεκεμβρίου. «Ένας ασυνείδητος οδηγός περνώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τα Ζησιμαίικα, στο ύψος του Κάστρου (Αιγυπτόκαστρο) παρέσυρε και σκότωσε ένα πανέμορφο σκυλάκι, που κάποιος άλλος ασυνείδητος (μην εκφραστώ χειρότερα) το είχε εγκατάλειψη.

Πριν λίγες μέρες είχαν σκοτώσει άλλο σκυλάκι και γατάκι. Όλοι αυτοί οι ασυνείδητοι ψευτομαγκες έχουν σκεφτεί ότι αντί για το ζωάκι μπορεί να ήταν το παιδί τους, ο γονιός τους, οι παππούδες τους; Θα τους σκότωναν εν ψυχρώ;

Οι άλλοι ασυνείδητοι ψευτομαγκες, που παίρνουν ένα ζωάκι και επειδή δεν τους κάνει, το κακοποιούν και μετά το εγκαταλείπουν έχουν σκεφτεί ότι και αυτά έχουν ψυχή και αγαπούν ανιδιοτελώς; Τα παιδιά τους έτσι θα τα κακοποιούσαν και θα τα εγκατέλειπαν;

Παρακαλώ οδηγοί όταν περνάτε από κατοικημένες περιοχές, μειώστε ταχύτητα,(σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας) διασχίζουν άνθρωποι αλλά και ζώα το δρόμο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια