Type Here to Get Search Results !

Θυελλώδεις άνεμοι με κάδους απορριμμάτων στη μέση του οδοστρώματος

Ριπές ανέμου, που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν και τα 9 μποφόρ σαρώνουν την ευρύτερη περιοχή της αχαϊκής πρωτεύουσας και το πρωί της πρώτης ημέρας του 2019. Από το απόγευμα της παραμονής πρωτοχρονιάς κιόλας, ο καιρός είχε δείξει τις διαθέσεις του, με ισχυρούς ανέμους και τσουχτερο κρύο.
Πολλοί πλαστικοί κάδοι απορριμμάτων έχουν πετάξει κυριολεκτικά από τον δυνατό αέρα και έχουν καταλήξει σε δρόμους και πεζοδρόμια, αρκετά μέτρα μακρυά από τα προκαθορισμένα σημεία τους. Τόσο στην Κανελλοπούλου, όσο και στην Ηρώων Πολυτεχνείου, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.
Οι ισχυρές ριπές των ανέμων προκαλούν ανα τακτά διαστήματα την ήχηση συναγερμών στο κέντρο της Πάτρας, από οχήματα και βιτρίνες που δονούνται από τον δυνατό αέρα.
Οι δικυκλιστές θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί. Στιγμιαία ξεσπάσματα ανέμων προκαλούν εκτροπή των δικύκλων, ειδικά αν αυτά έχουν αναπτύξει ταχύτητα και ειδικότερα αν κινούνται με βορειοανατολική κατεύθυνση.
Χιονόνερο πέφτει από χθες, κατά διαστήματα και στην Πάτρα.
Σκεπή από αλλουμίνιο ξεκόλλησε από κτίριο που βρίσκεται πίσω από νεοκλασσικό της Γερμανού, και πέταξε κυριολεκτικά στον αέρα για δεκάδες μέτρα μέχρι να προσγειωθεί στη Βασιλείου Ρούφου και κοντά στην Πλατεία Ομονοίας. Προκάλεσε ζημιές σε πέντε σταθμευμένα οχήματα.
 Γιάννης Πομώνης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ