Type Here to Get Search Results !

Σε επιφυλακή βρίσκονται στην ΕΛ.ΑΣ. για το Πολυτεχνείο - Φοβούνται επεισόδια

Πάτρα: Σε επιφυλακή βρίσκονται στην ΕΛ.ΑΣ. για το Πολυτεχνείο - Φοβούνται επεισόδια Βαριά είναι η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Πάτρας, εν αναμονή της εορτής του Πολυτεχνείου.
Οι άνδρες της Αστυνομίας βρίσκονται σε επιφυλακή, πραγματοποιώντας περιπολίες σε διάφορα σημεία του κέντρου της Πάτρας, είτε ως ένστολοι, είτε με πολιτικά, παρακολουθώντας διακριτικά τις κινήσεις και το τι γίνεται στην πόλη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν στην Ερμού μέσα στις επόμενες ώρες και κατά την διάρκεια της μέρας της επετείου του Πολυτεχνείου, είναι αρκετά πιθανό αντιεξουσιαστικές ομάδες ή διάφορες οργανώσεις που κινούνται στους αναρχικούς χώρους να προχωρήσουν σε πορείες και κινητοποιήσεις, θέλοντας όμως να προκαλέσουν επεισόδια.
Ήδη, άλλωστε, υπάρχει μία κινητοποίηση από ομάδες νεαρών φοιτητών που εντάσσονται στον χώρο της ευρύτερης Αριστεράς, κάνοντας από το απόγευμα της Τετάρτης δύο πορείες στο κέντρο της Πάτρας, ενώ τα επεισόδια που έχουν ξεκινήσει στην Αθήνα, σίγουρα δεν αποτελούν καλό προπομπό.
Όπως αναφέρουν κύκλοι της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ώρες έχει παρατηρηθεί μια έντονη κινητοποίηση στα στέκια των αναρχικών. Οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν ότι είναι αρκετά πιθανό οι αντιεξουσιαστικές ομάδες με αφορμή τη μνήμη του Πολυτεχνείου και τις πορείες που θα γίνουν να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αναταραχή, με κύριο σημείο αναφοράς τους το Παράρτημα στην οδό Κορίνθου.
Για τον λόγο αυτό, η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει ήδη στην εφαρμογή σχεδίου για να αποφευχθούν τα επεισόδια, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να παρακολουθούν την κατάσταση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ