Type Here to Get Search Results !

Οι τιμές του πετρελαίου θέρμανσης στην Πάτρα και την Αχαΐα;

Τι γίνεται με τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης στην Πάτρα και την Αχαΐα; Ακόμα ζέστες έχουμε, όμως στο μυαλό των… νοικοκυραίων, σίγουρα υπάρχει από τώρα το θέμα της θέρμανσης από την στιγμή που θα έρθουν τα κρύα. 
Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης θα κυμανθεί και φέτος στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και το θετικό είναι ότι δεν θα πάρει άνοδο, σύμφωνα τουλάχιστον με όλες τις εκτιμήσεις των επαγγελματιών. Το πετρέλαιο στην Αχαΐα και στην Πάτρα θα κυμανθεί σε μία μέση τιμή που θα ξεκινά από τα 96 λεπτά το λίτρο και θα φτάνει το 1 ευρώ. 
Η μικρή όμως αυτή αύξηση που θα σημειωθεί και η οποία δίνει την δυνατότητα στα νοικοκυριά που έχουν την οικονομική άνεση για να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης, έρχεται για να αντιπαρατεθεί με τους αυστηρότερους όρους που επιβάλει η κυβέρνηση για το επίδομα θέρμανσης. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επαγγελματιών το φετινό επίδομα θέρμανσης πρόκειται να το πάρουν τα μισά νοικοκυριά από αυτά που τον πήραν τον περσινό χειμώνα. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος της κυβέρνησης.
Να εξοικονομήσει σχεδόν 50% από το ποσό για το επίδομα με αποτέλεσμα  φέτος να προϋπολογιστούν μόλις 55 εκατομμύρια έναντι 100 εκατομμυρίων πέρυσι. Το πετρέλαιο θέρμανσης ξεκινάει να διατίθεται από τις 15 Οκτωβρίου, ενώ η πρώτη δόση του επιδόματος θα χορηγηθεί τον Ιανουάριο του 2018.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ