Type Here to Get Search Results !

Απίστευτη νίκη του ΠΑΟΚ στην Πάτρα με θρίλερ στο τέλος!

Θρίλερ είχαμε στην Πάτρα καθώς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 73-75 τον Προμηθέα στην παράταση, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 64-64. Κορυφαίοι από τον ΠΑΟΚ ήταν οι Γλυνιαδάκης, Μπράιαντ και Πέινερς με 14 πόντους ο καθένας, και τον πρώτο να κάνει νταμπλ-νταμπλ έχοντας και 10 ριμπάουντ.
ο αγώνας:
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγώνα απέναντι στον Προμηθέα και βρέθηκε μπροστά στο σκορ από νωρίς (4-6) και ανέβασε την διαφορά μέχρι και τους 9 πόντους (7-16). Καλύτερος παίκτης του σε αυτό το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης που είχε 10 πόντους και 4 ριμπάουντ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Ο Προμηθέας απάντησε στο καλό πρώτο δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ και έκανε την ανατροπή. Πέτυχε 30 πόντους δεχόμενους μόλις 15 και βρέθηκε μπροστά στο σκορ, στο +9. Εξαιρετικός από τους Πατρινούς ο Τόντιτς που ντεμπούταρε και στο πρώτο ημίχρονο πρόλαβε να πετύχει 16 πόντους. Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε μόνο ο Πέινερς με 6 πόντους στη δεύτερη αυτή περίοδο.

Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε το σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο με τον ΠΑΟΚ να κάνει ένα σερί 0-8 και να μειώνει την διαφορά μέχρι και τους 3 πόντους (48-45). Μοναδικός διασωθέν και πάλι ο Ζάνις Πέινερς που κράτησε την ομάδα του Μαρκόπουλου στο παιχνίδι ενώ από τον Προμηθέα οι Γερομίχαλος και Γκίκας.

Στην τελευταία περίοδο ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ρισκάρει για να διεκδικήσει τη νίκη. Στην αρχή όλα έδειχναν ότι ο Προμηθέας θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα αλλά οι παίκτες του Μαρκόπουλου είχαν άλλη άποψη. Τόντιτς και Μουρ έκαναν και πάλι καλή εμφάνιση και σε αυτή την περίοδο, αλλά το τρίποντο του Τσόχλα από τα 8μ. και η καλή άμυνα του στο τελευταίο λεπτό του επέτρεψαν να οδηγήσει το ματς στην παράταση με καλάθι του Πέινερς.

Στην παράταση ο Δικέφαλος σοβαρεύτηκε και με καλύτερους τους Πέινερς και Μπράιαντ κατάφερε να κερδίσει με 73-75 τον Προμηθέα επιστρέφοντας στις εκτός έδρας νίκες έπειτα από τις ήττες σε Τρίκαλα, Λευκάδα και Εύβοια.

Προμηθέας Πατρών (Βετούλας):  Κλαρκ 6, Κρόμα 8, Σαρικόπουλος 1, Μουρ 18, Τόντιτς 19 (3/6 τρ.), Γκίκας 9, Γερομίχαλος 10, Ντίκερσον 2
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κόνιαρης 2, Μιλιένοβιτς 12, Γλυνιαδάκης 14 (10 ριμπάουντ), Σάιμπερτ 3, Χρυσικόπουλος 6, Τσόχλας 5, Μπράιαντ 14, Πέινερς 14, Κλάντον 5 (9ριμπάουντ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ