Type Here to Get Search Results !

Ένας ανήλικος ανάμεσα σε κύκλωμα που «άνοιγε» σπίτια στην Πάτρα


EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας προχώρησε Ασφάλεια Πατρών. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει πέντε άτομα, ηλικίας από 12 έως 43 ετών, ενώ ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση, είναι ήδη έγκλειστος στο Κέντρο Κράτησης Ανηλίκων Βόλου.
Επίσης, οι αστυνομικοί αναζητούν δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 52, 19 και 17 ετών αντίστοιχα, καθώς και εννέα ακόμα άτομα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της σπείρας, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει τα τελευταία δύο χρόνια, μία ληστεία και περίπου 60 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας.Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, τα μέλη της σπείρας, αφού διαπίστωναν πρώτα ότι οι ένοικοι των σπιτιών απουσίαζαν, στην συνέχεια έμπαιναν μέσα και αφαιρούσαν κυρίως κοσμήματα και χρηματικά ποσά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ