Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Το Δέντρο από Γάλα ετοιμάζεται να απλώσει τα κλαδιά του!

Πάτρα: Το Δέντρο από Γάλα ετοιμάζεται να απλώσει τα κλαδιά του! Η μεγάλη εκδήλωση αγάπης από τους Γιατρούς του Κόσμου, την Παρασκευή, στη πλατεία Γεωργίου 
"To Δένδρο από γάλα μεγάλωσε και απλώνει τα κλαδιά του σε όλη την Ελλάδα". Αυτή είναι η ονομασία που έδωσαν οι διοργανωτές της, οι Γιατροί του Κόσμου, ωστόσο για να γίνει πράξη η θεωρία χρειάζεται η βοήθεια όλων. Η εκδήλωση στην Πάτρα θα λάβει χώρα στην Πλατεία Γεωργίου την Παρασκευή στις 20 Δεκεμβρίου από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Όπως σημειώνουν σχετικά οι Γιατροί του Κόσμου και το Ανοικτό Πολυιατρείο Πάτρας για την εκδήλωση: «Οι συνθήκες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα δημιούργησαν νέες ομάδες ευάλωτων πληθυσμών, δυστυχώς και συμπατριωτών μας πλέον. Οι ανάγκες των Γιατρών του Κόσμου ως αποτέλεσμα των νέων συνθηκών, αυξάνονται και η στήριξη του έργου τους από όλους μας, γίνεται πλέον βασική προϋπόθεση για μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική δράση. Η συνδρομή σας στη δράση μας θα είναι αξιέπαινη συμβάλλοντας και εσείς με το δικό σας τρόπο στον στόχο μας σε προσφορά σε γάλατα, τρόφιμα ή όπως αλλιώς μπορείτε».
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει κανείς στα τηλέφωνα: 2610310366 και 697835644 στην υπεύθυνη του Ανοικτού Πολυιατρείου Πάτρας, Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ