Type Here to Get Search Results !

Ξυλοκόπησαν υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα

Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα, Ανδρέας Νικολακόπουλος.
Οπως αναφέρει σχετικό άρθρο του patrastimes, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ο Νικολακόπουλος είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού στην πλατεία και την ώρα που αποχωρούσε από αυτό κατευθυνόμενος πεζός προς την οδό Γούναρη τον πλησίασαν τρία άτομα από πίσω και τον έσπρωξαν με δύναμη από κάποια σκαλιά που υπάρχουν στο πεζοδρόμιο.
Ο πολιτευτής έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος και οι τρεις άγνωστοι όρμησαν άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια και τα πόδια όπου έβρισκαν!
Μετά την επίθεση ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε αρκετά ράμματα στο πρόσωπο.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Στην Πάτρα όντως υπάρχει μεγάλος ανθελληνισμός και υψηλή κουμουνοαναρχία, οφειλόμενη προφανώς στην χαλάρωση που φέρνει η καλοζωΐα και τα αβέρτα επιδόματα, αβέρτα επιδοτήσεις, αβέρτα πάρτε πατρινοί λεφτά, ιδιαίτερα τις δεκαετίες των πασοκο-μαρξιστών.
    Μόλις το τσαμπουκάτο κόμμα έλθει στην εξουσία, θα πρέπει να λάβει σκληρά μέτρα κατά του ανθελληνισμού. Με πρώτο μέτρο: αν κύριε βρίζεις συστηματικά και συνειδητά τον ελληνισμό, τότε κι εμείς σου αφαιρούμε την υπηκοότητα και απελαύνεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ