Type Here to Get Search Results !

Εμπόλεμη ζώνη το κέντρο της πόλης - Σοβαρά επεισόδια στην πορεία των Αντιεξουσιαστών

Ενα άτομο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, έχει τραυματιστεί ελαφρά. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να τον μεταφέρουν οι σύντροφοί του προς το ασθενοφόρο, αλλά αυτοί τον αρνήθηκαν και τον μετέφεραν μόνοι τους προς την αντίθετη πλευρά.
νεότερη ενημέρωση 21.34΄
Νέα ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα έξω από το Εργατικό Κέντρο, από ομάδα περίπου 200 ατόμων.
Μετά την για λίγη ώρα φαινομενική ηρεμία, οι ομάδες αντιεξουσιαστών ανασυντάχθηκαν στην πλατεία Ολγας, έξω από το Εργατικό Κέντρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε περίπου 25 προσαγωγές ατόμων.
Από τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα έχουν υποστεί ζημιές και αρκετά καταστήματα στο κέντρο της πόλης.
νεότερη ενημέρωση 20.45΄
 Τα μέλη των αντιεξουσιαστών έχουν απωθηθεί, από τις αστυνομικές δυνάμεις, προς την πλατεία Ολγας, ενώ έχουν διασπαστεί σε μικρότερες ομάδες στους γύρω δρόμους.
Αυτή την ώρα φωτιές καίνε σχεδόν σε όλους τους κάδους στους κεντρικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, απ' όπου πέρασαν οι αντιεξουσιαστές, όπως την οδό Γούναρη και Αγ. Νικολάου.
νεότερη ενημέρωση 20.32΄
Σε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί το κέντρο της Πάτρας.

Σε εξέλιξη πετροπόλεμος ανάμεσα σε δυνάμεις της αστυνομίας και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, με την αστυνομία να απαντά με τη χρήση χημικών.
Οι αντιεξουσιαστές έχουν προκαλέσει σοβαρές ζημιές στο Δημαρχείο της Πάτρας, σε ένα περίπτερο πώλησης εισιτηρίων εκδηλώσεων στην πλατεία Γεωργίου, ενώ έχουν βάλει φωτιές σε όλους τους κάδους απορριμμάτων της οδού Κορίνθου.
Από τον πετροπόλεμο επίσης έχουν σπάσει πολλά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στους κεντρικούς δρόμους.
 νεότερη ενημέρωση 20.07΄
Σοβαρά επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στην οδό Γούναρη. Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα αυτοί να αποντήσουν με τη ρίψη δακρυγόνων.
νεότερη ενημέρωση 20.05΄
Στο ύψος της οδού Γούναρη, μέσω της Μαιζώνος, έχει φτάσει αυτή την ώρα η πορεία των ατόμων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου που ξεκίνησε νωρίτερα.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει με κλούβες την οδό Γούναρη στο ύψος με την Κανακάρη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ