Type Here to Get Search Results !

ΠΟΣΤ: Η κυβέρνηση «ξεπουλάει» τα ΕΛΤΑ

Η ΠΟΣΤ συγκαλεί για τη Δευτέρα συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής για να καθοριστεί ο τρόπος αντίδρασης των ταχυδρομικών υπαλλήλων.
«Ξεπούλημα» χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών την απόφαση της διυπουργικής επιτροπής αποκρατικοποιήσεων για την πώληση των μετοχών που κατέχει το δημόσιο στα ΕΛΤΑ.
Κάνει επίσης λόγο για παγκόσμια πρωτοτυπία επισημαίνοντας πως ακόμη και στις μητροπόλεις του καπιταλισμού, η ταχυδρομική εξυπηρέτηση προσφέρεται από δημόσιους φορείς.
Η ΠΟΣΤ συγκάλεσε για τη Δευτέρα, στις 10 το πρωί συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής προκειμένου να καθοριστεί ο τρόπος αντίδρασης των ταχυδρομικών υπαλλήλων.
Υπενθυμίζεται ότι χθες η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων αποφάσισε την άμεση προώθηση των διαδικασιών για την πώληση των Ελληνικών Ταχυδρομείων και της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Μήπως πριν τις κινητοποιήσεις χρειάζεται μια ενδοσκοπική αυτοκριτική; Για την εκμετάλλευση των συμβασιούχων από μόνιμους (που πληρώνονται υπερωρίες για έξτρα εργασία την οποία τεχνηέντως φορτώνουν στους νέους με την ανοχή ή και την ενθάρρυνση των κατά περίπτωση προσίσταμένων τους). Για την τοκογλυφία και τους κάθε λογής εκβιασμούς των διανομέων στους συνταξιούχους-επιδοματούχους. Για τις μίζες των διαχειριστών στις ΜΔ, που τα παίρνουν ως πουρμπουάρ, για να δίνουν έγκαιρα τα προς επίδοση χρήματα, να δίνουν επαρκή ποσά, να τα δίνουν σωστά κλπ. Για τις γκρίζες προσλήψεις του σήμερα, που με πονηρούς τρόπους διώχνουν τους επιτυχόντες τηλεφωνικά και παίρνουν τους δικούς τους. Για τη μαύρη εργασία των συμβασιούχων διανομέων, που αποτελεί πάγια τακτική στα ΕΛΤΑ. Για όλη τη συσσωρευμένη λαμογιά των ψευτοεκπαιδευόμενων μεσαίων-ανώτερων στελεχών στο ΚΕΚ ΕΛΤΑ, που αγοράζουν έτοιμες εργασίες από τα κάθε λογής φροντιστήρια, απλά γιατί έτσι έμαθαν, έτσι μπήκαν στην υπηρεσία (γλείφοντας και κλέβοντας) κι έτσι επιχειρούν ν' ανελιχθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ