Type Here to Get Search Results !

Εκλογές πριν από το Πάσχα διαμηνύει ο Σαμαράς

«Κόκκινη γραμμή» την 15η Απριλίου (ημερομηνία του φετινού Πάσχα) για τη διεξαγωγή των εκλογών θεωρεί ο Αντώνης Σαμαράς.
«Υπονομεύουν την κυβέρνηση Παπαδήμου όσοι κωλυσιεργούν. Μαζί υπονομεύουν και τα συμφέροντα της χώρας», αναφέρφει στο άρθρο του ο κ. Σαμαράς.

«Είχαμε προσδιορίσει όλοι μαζί ως καταλληλότερη ημερομηνία την 19η Φεβρουαρίου. Αν η συμφωνία για ανταλλαγή ομολόγων λήξει νωρίτερα μπορούν οι εκλογές να γίνουν νωρίτερα. Αν χρειαστούν μερικές εβδομάδες ακόμα, τότε μπορούν οι εκλογές να καθυστερήσουν λίγο ακόμα. Αλλά να εξηγούμαστε: όχι μετά το Πάσχα» αναφέρει χαρακτηριστικά σε άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News ο κ. Σαμαράς.
Προσθέτει ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας «να υπάρξει κυβέρνηση με νωπή και ισχυρή εντολή», ενώ προειδοποιεί ότι «όσοι παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια θα αντιμετωπίσουν και την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητά μας».
Ο κ. Σαμαράς αναφέρεται επίσης στις πρόσφατες εξελίξεις στη Δικαιοσύνη: «Η παραίτηση των δύο ανώτατων δικαστικών που εξετάζουν το οικονομικό έγκλημα δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Οσοι πιστεύουν λοιπόν ότι η περίοδος προσφέρεται για μικροκομματικές μεθοδεύσεις, ας γνωρίζουν ότι η υπομονή μας δεν είναι ανεξάντλητη», αναφέρει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ