Type Here to Get Search Results !

Συνέδριο για τον ηλεκτρονικό τουρισμό

Τα μεγαλύτερα ονόματα του ηλεκτρονικού τουρισμού θα βρεθούν στην Αθήνα στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2011, στα πλαίσια του Συνεδρίου “E-Tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean” (Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κανάλια Διανομής για τη Νότια Ευρώπη και Μεσόγειο) που διοργανώνεται από τη Βρετανική εταιρεία Eyefortravel (www.eyefortravel.com) σε συνεργασία με την ελληνική Travel Media Applications (www.tma.travel).
Σε ότι αφορά τη στρατηγική του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος με τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας καθώς και τα αποτελέσματα από τις πρώτες ενέργειες, εκπρόσωπος του Οργανισμού θα δώσει το παρών στο συνέδριο, με παρέμβαση προς τους συνέδρους. Ο χώρος διεξαγωγής του συνεδρίου είναι η Τεχνόπολις στο Γκάζι στην Αθήνα.
ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ
Ζάππειο... Δεύτερη μέρα του νέου έτους. Οι προβλέψεις για τον καιρό έχουν επιβεβαιωθεί και η δυνατή βροχή, σε συνδυασμό με το πρωινό της ώρας, λίγο πριν τις 10, και τον ελάχιστο κόσμο, μας φέρνουν χρονικά νωρίτερα τη μελαγχολία που ακολουθεί το τέλος των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Τα έλκηθρα, δίπλα στο άδειο καρουζέλ, ετοιμάζονται να πάρουν το δρόμο τους για τον Βορρά, μόνιμη κατοικία του αγαπημένου Αγίου όλων των παιδιών του κόσμου, με την ευχή, του χρόνου να φέρει σε όλον τον κόσμο περισσότερα δώρα, καθώς η οικονομική κρίση που περιτριγυρίζει την υφήλιο μαζί και τη χώρα μας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών θα έχει ίσως υποχωρήσει.
Λίγα λεπτά της ώρας απόσταση, στην περιοχή του Ολυμπιείου, όπου βρίσκεται ό,τι έχει απομείνει από τον μεγαλύτερο ναό του αρχαίου κόσμου, του Ολυμπίου Διός, που εγκαινίασε ο αυτοκράτορας Αδριανός το 131 μ.Χ, ελάχιστοι ξένοι επισκέπτες θαυμάζουν τους κίονες του ναού, που αντανακλώνται στις μικρές λίμνες που έχει δημιουργήσει η καταρρακτώδης βροχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ