Type Here to Get Search Results !

Συγκεντρώσεις κατά της επίσκεψης Στρος-Καν

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης του επικεφαλής του ΔΝΤ, Στρος-Καν έγιναν στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Σύνταγμα.
"Διαμαρτυρόμαστε για την κυβερνητική πολιτική που έστειλε την χώρα στην υποταγή". "Ο Στρος-Καν δεν μας εκπροσωπεί. Αντιθέτως, τα μέτρα που υπέδειξε υποθηκεύουν το μέλλον μας": με αυτά τα λόγια και με συνθήματα ενατίον του, φοιτητές, συνταξιούχοι, εκπαιδευτικοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι που συγκεντρωθηκαν στην πλατεία Συντάγματος "υποδέχτηκαν" τον Ντανιελ Στρος-Καν. Το συλλαλητήριο είχε ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και διοργανωνόταν από το ΠΑΜΕ. Μέλη του ΚΚΕ έστησαν κρεμάλες κρεμώντας σε αυτές χάρτινα ανδρείκελα. Παράλληλα, η Αλέκα Παπαρήγα ζήτησε κατά μέτωπο επίθεση λέγοντας πως υπάρχει δυνατότητα ανατροπής.
Την ίδια ώρα, στην πλατεία Κλαυθμώνος, γινόταν συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ με αίτημα την «ακύρωση του μνημονίου και των αντεργατικών κυβερνητικών επιλογών». Στην πλατεια ειχαν συγκεντρωθεί 30 πρωτοβάθμια σωματεία, το δίκτυο συνδικαλιστών καθώς και οργανωσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε πορεια στην Βουλη οπου οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν για αρκετή ώρα. Είναι το δεύτερο απόγευμα που η Βουλή παρέμεινε αποκλεισμένη από διαδηλωτές και διμοιρίες ΜΑΤ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ