Type Here to Get Search Results !

Τόνοι απορριμμάτων παραμένουν σε Αθήνα και Πειραιά

Συνεχίζονται τα προβλήματα με την συσσώρευση των απορριμάτων σε δρόμους της Αθήνας και Αθηνών και του Πειραιά παρά την λήξη της απεργίας των υπαλλήλων στον τομέα καθαριότητας. Το πρόβλημα εστιάζεται στον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων ,όπου, σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, δεν υπάρχει πλέον προσωπικό να χειρίζεται τα μηχανήματα προωθήσεως.
Τα απορριμματοφόρα καθυστερούν να ξεφορτώσουν, αφού το προσωπικό που εργάζεται είναι μειωμένο σε σχέση με αυτό που εργάζονταν πριν από την λήξη συμβάσεων ορισμένου χρόνου, με συνέπεια οι οδηγοί τους να μην μπορούν να εκτελέσουν πολλά δρομολόγια στην βάρδια τους.
Οδηγοί απορριμματοφόρων δήλωσαν ότι υπήρξε βάρδια που πραγματοποίησαν μόνο δύο δρομολόγια προς τον ΧΥΤΑ. Όταν έληξε η απεργία των υπαλλήλων καθαριότητος, η πρόβλεψη για την αποκομιδή των απορριμμάτων ήταν στις δέκα ημέρες. Τώρα η πλήρης αποκομιδή αναμένεται να διαρκέσει περισσότερες ημέρες, αφού στα στοιβαγμένα από την πρόσφατη απεργία απορρίμματα προστίθεται η καθυστέρηση.
Λόγω αυτής της κατάστασης ,οι όγκοι των απορριμμάτων στις οδούς αυξάνονται συνεχώς και υπάρχει κίνδυνος μολύνσεως. Συνεργεία των δήμων πάντως ραντίζουν με απολυμαντικό τα σημεία στα οποία είναι σωρευμένα τα απορρίμματα, προκειμένου να αποτρέψουν την εκδήλωση ασθενειών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ