Type Here to Get Search Results !

Πάγωμα των δημοτικών τελών στην Αθήνα

Τη δέσμευση των υποψηφίων δημάρχων Αθηναίων ότι δεν θα προχωρήσουν σε αύξηση των δημοτικών τελών -και αν καταστεί εφικτό θα τα μειώσουν- ζήτησε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Κώστας Μίχαλος. Θετικά απάντησε στο αίτημα ο Νικήτας Κακλαμάνης, προσπάθεια για μείωσή τους στις υποβαθμισμένες περιοχές υποσχέθηκε ο Γιώργος Καμίνης.
"Δεν είναι δυνατόν οι επιχειρήσεις να πληρώνουν κατά γενική ομολογία υψηλά δημοτικά τέλη και να μην απολαμβάνουν ανταποδοτικές υπηρεσίες", υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΕΒΕΑ. "Το αίτημα του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου να μην αυξηθούν τα δημοτικά τέλη στην Αθήνα, έχει ήδη γίνει πράξη τα δύο τελευταία χρόνια από τον Δήμο Αθηναίων", απάντησε ο νυν δήμαρχος, Νικήτας Κακλαμάνης. "Αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί", διευκρίνισε.
Ο Γιώργος Καμίνης απάντησε ότι δεν θέλει να πλειοδοτήσει στο "λαϊκισμό" του αντιπάλου του. Ανέφερε, όμως , ότι δεν αρκεί το πάγωμα των τελών για να ορθοποδήσουν οι επιχειρήσεις της Αθήνας. "Τα δημοτικά τέλη μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα ακόμη κίνητρο επιχειρηματικότητας. Ιδίως σε περιοχές της Αθήνας που υποφέρουν ακριβώς επειδή η επιχειρηματικότητα εμποδίστηκε είτε λόγω της υποβάθμισης είτε λόγω του παραεμπορίου", πρόσθεσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ