Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: “Σφαγή” και επιτυχημένες συνταγές στα μπουζούκια για γέλια


 Ο πόλεμος των μπουζουκιών ή αλλιώς των λουλουδιών καταγράφεται τον τελευταίο μήνα στην Πάτρα, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν για ονόματα καλλιτεχνών που έρχονται στην Πάτρα για το φετινό χειμώνα. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως εδώ και μήνες φημολογούνται πολλές συνεργασίες που μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει άρδην. Συνεργασίες που δεν υπήρξαν ποτέ και άλλες που δεν ευδοκίμησαν. 

Πάντως βλέπουμε πως πέρα από νέα πρόσωπα και ονόματα δίνεται χώρος και σε νέους Πατρινούς καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν μεγαλύτερα ονόματα όπως επίσης και «μετακομίσεις». Τραγουδιστές που μεταφέρονται και κάνουν μεταγραφή από κέντρο σε κέντρο. Κάποιοι άλλοι πάλι παραμένουν σταθεροί όπως και το κασέ τους. Γιατί μπορεί οι επιχειρηματίες να πληρώνουν αδρά guest τραγουδιστές που ξέρουν ότι φέρουν κέρδη στο μαγαζί αλλά όταν πρόκειται για μικρότερα ονόματα τότε το κασέ πέφτει πολύ. Όπως για παράδειγμα καλλιτέχνες που καταφθάνουν στην Πάτρα ακόμη και για ένα διήμερο εμφανίσεων και παίρνουν το πολύ 100 ευρώ τη βραδιά, με τα έξοδα πληρωμένα, κι αυτό στην καλύτερη των περιπτώσεων. Η αλήθεια πάντως είναι πως οι επιχειρηματίες κάνουν ιδιαίτερα φιλότιμες προσπάθειες φέρνοντας όμως στην πόλη τραγουδιστές που κάποτε ήταν στα πολύ πάνω τους αλλά σήμερα βέβαια δεν είναι ονόματα της πρώτης γραμμής. Το καλό είναι ότι αφουγκράζονται τις διαφορετικές ανάγκες τους κόσμου ανά εποχή και προσπαθούν να προσαρμοστούν. 

Αρκεί να μη δούμε στα νυχτερινά κέντρα της πόλης να εκτυλίσσονται καταστάσεις όπως στην Αθήνα, με μπουκάλια των οποίων οι τιμές φθάνουν στα ύψη και υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων με ύφος καρδιναλίων χωρίς λόγο και αιτία. Αν οι τιμές και οι ποιότητα κρατηθούν σταθερές το κοινό θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές και αρκετά ενδιαφέρουσες προτάσεις.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ