Type Here to Get Search Results !

Καταγγελία: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τις αυτοσχέδιες χωματερές στην Πάτρα


 Σε…αυτοσχέδιες χωματερές έχουν μετατραπέι πολλά σημεία στην πόλη της Πάτρας, με το Δήμο να φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστη του aftodioikisi.gr:

Είδαν και αποείδαν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς που ματαίως περιμένουν τον Δήμο Πατρέων να μαζέψει όσα ανεύθυνα συμπολίτες μας παράτησαν….

Με μια “γραπτή ανακοίνωση”, πιθανότατα κάτοικος της περιοχής, ή υποστηρικτής της δημοτικής μας αρχής παρακινεί και νουθετεί όσους αφήνουν κλαδιά να τα κρατήσουν στα σπίτια τους διότι όπως χαρακτηριστικά γράφει….ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ…

Το θέμα πλέον έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και ο Δήμος Πατρέων εμφανίζεται ανεπαρκής στη διαχείριση της κατάστασης. Ολοένα και περισσότερες γωνίες υπάρχουν στην Πάτρα που θυμίζουν αυτοσχέδιες χωματερές και θα πρέπει να καταβληθεί σημαντική προσπάθεια από τον Δήμο και περιορισμός του φαινομένου από τους πολίτες προκειμένου η πόλη να θυμίζει μια Ευρωπαϊκή πόλη.

Δεν είναι ωραίες εικόνες αυτές ειδικά μια ημέρα σαν τη σημερινή , όπου έχει χαρακτηριστεί Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ….

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ