Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Το έργο της ανάπλασης της Άνω πόλης αργεί ακόμα


 Σύσκεψη έγινε τις προάλλες για το έργο της ανάπλασης της Άνω πόλης, στην Πάτρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν σύμφωνα με τα όσα μάθαμε ο ανάδοχος, οι μηχανικοί του δήμου, της περιφέρειας, αλλά και των αρχαιολογικών υπηρεσιών.

Αυτό που μπορεί να βγάλει κανείς ως συμπέρασμα από την σύσκεψη που έγινε είναι ότι το έργο αν και έχει περάσει η προθεσμία της παράδοσης του εδώ και αρκετούς μήνες, έχει ακόμα δουλειά πολύ.

Και φυσικά είναι από δύσκολο έως απίθανο το έργο αυτό να παραδοθεί μέχρι το καλοκαίρι που λήγει και η δεύτερη προθεσμία για την ολοκλήρωση του.

Άλλωστε, σύμφωνα με κύκλους της δημοτικής αρχής, ο στόχος πλέον είναι να έχει τελειώσει με τη λήξη της χρονιάς το έργο της ανάπλασης της Άνω πόλης.

Αυτή τη περίοδο οι εργασίες συνεχίζονται γύρω από την πλατεία Αγίου Γεωργίου, από την οδό Φρουρίου και πρέπει να ολοκληρωθούν και σε άλλα σημεία, όπως σε αυτό της Μπουκαούρη.

Το θετικό είναι ότι τα δύο σημεία που είχαν εντοπιστεί αρχαία δίνονται πίσω στον Δήμο (στην οδό Παναγούλη και μπροστά από το Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο) και ανάβει το πράσινο φως στη συνέχιση των εργασιών της ανάπλασης και εκεί.

Τέλος, σε ότι αφορά την Παντοκράτορος και την είσοδο της που είναι εδώ και μήνες εργοτάξιο, στη σύσκεψη ειπώθηκε ότι σύντομα οι εργασίες θα ολοκληρωθούν και ο χώρος θα παραδοθεί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ