Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Οι καταθέσεις που «καίνε» την κατηγορουμένη – «Μου μετέφερε ότι το παιδί δεν θα πάει καλά»

 


Κόλαφος ήταν η μαρτυρία του παιδιάτρου – ογκολόγου Αποστόλου Πουρτσίδη για την υπόθεση της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα τον θάνατο της Μαλένας.

Όπως ανέφερε, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι υπήρξε ηπατική ανεπάρκεια αφού η Μαλένα έπαιζε κανονικά και έτρωγε εξίσου!

«Δεν υπάρχει περίπτωση ηπατικής ανεπάρκειας. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την ιατροδικαστική υπηρεσία αλλά λόγω καλοκαιριού δεν ήταν εφικτό.

Σαν γιατρός δεν έχω δει άνθρωπο να έχει ηπατική ανεπάρκεια και να περπατάει στον διάδρομο. Όποιος έχει δει να έρθει να καταθέσει.

Πρώτα πρώτα θα ήταν κατακίτρινο. Δεν έχει διάθεση, είναι σε μόνιμη υπνηλία, δεν αναγνωρίζει, δεν μπορεί να περπατήσει.

Δεν συζητάμε για τη Μαλένα ότι είχε ηπατική ανεπάρκεια. Συγγνώμη! Τι συζητάμε; Δεν έχω δει στα 35 χρόνια να χάσω παιδί από οξεία ηπατική ανεπάρκεια», είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του.

Αυτό που έκανε εξίσου εντύπωση ήταν τα λεγόμενα της Κλινικής Ψυχολόγου, Φιλοθέης Λύρα, όπου αναφέρθηκε στη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως τόνισε, η κατηγορουμένη δεν έδειχνε καμία ανησυχία για την υγεία του παιδιού της αντιθέτως «προέβλεπε» το μέλλον!

Κοινώς ότι η Μαλένα δεν θα καταφέρει να αναρρώσει, κάτι που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στην κ. Λύρα ιδίως αφού δεν υπήρχε ίχνος συναισθήματος.

«Προσπαθούσε να με πείσει ότι έχει αγωνία για τη Μαλένα. Μου μετέφερε ότι το παιδί δεν θα πάει καλά αλλά αυτό δεν συνοδευόταν από συναίσθημα. Μιλούσε με έναν ψυχρό και αποστασιοποιημένο τρόπο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ