Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Τα πρώτα λόγια του 27χρονου ψαροντουφεκά που αγνοείτο επί ώρες


 

Βατραχάνθρωποι του λιμενικού, ιδιώτες δύτες σκάφη και ελικόπτερο τον αναζητούσαν για πάνω από 20 ώρες

Για περισσότερο από 20 ώρες ο 27χρονος πατρινός ψαροντουφεκάς που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή Λαμπίρι Αγιαλείας, παρακολουθούσε από απόσταση τη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που είχε στηθεί από το Λιμενικό.

Βρισκόταν σε χώρο παραλιακού καταστήματος (beach bar) και φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία, επέλεξε να κρύβεται όλο αυτό το διάστημα, με σκάφη και βατραχανθρώπους του Λιμενικού, ιδιώτες δύτες, βατραχανθρώπους και ελικόπτερο να τον αναζητούν σε θάλασσα και ξηρά.

Ο 27χρονος που κινητοποίησε τον κρατικό μηχανισμό και εντοπίστηκε στη ξηρά στην περιοχή έρευνας το βράδυ της Τρίτης 11/06/2024, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr κατέθεσε στους λιμενικούς: «Φοβήθηκα, γιατί έκανα παράνομη αλιεία και φοβόμουν τις επιπτώσεις», υποστήριξε μάλιστα δεν κατάλαβε πως οι έρευνες γίνονταν για εκείνον.

O νεαρός είχε ναυτολογηθεί σε πλοίο που είχε καταπλεύσει στην Αντίκυρα, από το οποίο δηλώθηκε ως «απών», κατά την επιθεώρηση το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουνίου.

Απορίας άξιο ωστόσο αποτελεί και το γεγονός πως δεν φρόντισε να έλθει σε επικοινωνία, ενημερώνοντας πως είναι καλά στην υγεία του τον φίλο του ο οποίος και κατήγγειλε στις Αρχές την εξαφάνιση του. Πρόκειται για το άτομο, με το οποίο μαζί μετέβησαν τη Δευτέρα, στο Λαμπίρι για νυχτερινή υποβρύχια αλιεία, με τη χρήση ψαροντούφεκου και φακού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ