Επιδειξίες στην Πάτρα: Από το ξεγύμνωμα στην ταράτσα, φτάσαμε στο οκλαδόν στην πλατεία

 


Νέα εμφάνιση επιδειξία στην Πάτρα. Το περιστατικό έγινε τις προηγούμενες ημέρες στην οδό Λόντου. Ο επιδειξίας, σύμφωνα με μαρτυρίες, καθόταν οκλαδόν στο πεζοδρόμιο φορώντας το μπουφάν του και κάνοντας τα μαλλιά του κοτσίδα.

Η στάση του και μόνο κέντρισε την προσοχή των περαστικών, εκείνο όμως που τρόμαξε μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο, είναι ότι ο άνδρας αυνανιζόταν βλέποντας τόσο την ίδια, αλλά και προφανώς όλες όσες περνούσαν από εκεί.

Η γυναίκα τρόμαξε, ωστόσο, κράτησε τη ψυχραιμία τους αφού ήταν μαζί της και ο 13χρονος γιος της. Επιτάχυνε όμως το βήμα της και έφυγε μαζί με το γιό της από το σημείο, χωρίς να καταγγείλει το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για έναν ακόμα επιδειξία από αυτούς που κυκλοφορούν στην Πάτρα και που κινούνται αθέατοι, με στόχο να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι, μη μπορώντας όμως να συγκρατήσουν τις ορμές τους, την επίμαχη ώρα, όταν βλέπουν δηλαδή γυναίκες.

Σύμφωνα με κύκλους της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχουν τουλάχιστον πέντε ξεχωριστές περιπτώσεις επιδειξιών στην Πάτρα, με ορισμένους αυτούς να έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο κέντρο, στην παραλιακή ζώνη, αλλά και στην Πλαζ τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Κι υπάρχει μια επίσης ακόμα περίπτωση ανδρός στην Αγυιά που επιδεικνύει τα… προσόντα του ανεβαίνοντας στην ταράτσα του σπιτιού του, φτάνοντας στον αυνανισμό όταν περνάει γυναίκα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια