Πάτρα - Καρακούκης για Κούγια: «Επί ένα χρόνο δεν μίλησα - Είναι ντροπή αυτά τα πράγματα»

 


Σε λίγες μέρες θα οδηγηθεί στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Λίγο πριν η Δικαιοσύνη αποφανθεί για την 34χρονη ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας συνεχίζει να βρίσκεται σε κόντρα με τους επιστήμονες που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

Στην κάμερα της εκπομπής Φως στο Τούνελ μίλησε και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης, που έχει δεχθεί πολλάκις τα «βέλη» του κ Κούγια.

Να θυμίσουμε ότι ο κ Καρακούκης και ο κ Καλόγρηας ήταν οι δύο ιατροδικαστές στην υπόθεση.

Ο Νίκος Καρακούκης ένα χρόνο μετά την αρχική εμπλοκή του στην υπόθεση δίνει απαντήσεις στις αιχμές του Αλέξη Κούγια εναντίον του ιδίου καθώς και του Νίκου Καλόγρηα.

«Επί έναν χρόνο δε μίλησα. Έχω δεχτεί μία βάναυση συκοφαντική δυσφήμιση από τον κ. Κούγια, ο οποίος είπε ότι δεν έχω πτυχίο», τόνισε με οργή ο κ. Καρακούκης και προανήγγειλε προσφυγή στα αστικά δικαστήρια.

Όπως είπε, ο ιατροδικαστής νεκροτομεί εδώ και τριάντα χρόνια, ενώ τα τελευταία 15 υπηρετεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, από θέσεις προϊστάμενου σε ιατροδικαστικές υπηρεσίες.

Όλα αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό ο κ. Καρακούκης τα αποκαλεί «κωμικά και επιστημονικά ανεπαρκή».

Περιέγραψε τη διαδικασία που ακολουθήθηκε μέχρι να ερευνήσουν οι δύο επιστήμονες τις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας δίνοντας απάντηση σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι είναι «αυτοδιόριστοι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια