Πάτρα: Αγωνία για 47χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας που αγνοείται - Πού στρέφονται οι έρευνες


 Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 47χρονου άνδρα που αγνοείται από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Παναχαϊκό όρο
ς.

Πρόκειται για άνδρα από την Πάτρα, ηλικίας 47 ετών, ο οποίος διατηρεί καφετέρια σε κεντρικό σημείο της πόλης και είχε ενημερώσει τους οικείους του ότι θα πήγαινε για κυνήγι.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σταθμευμένο σε σημείο κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή "Βρύση του Καλόγερου”, νωρίς το απόγευμα.Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, τις έρευνες των Αρχών δυσκολεύουν οι καιρικές συνθήκες, καθώς στο σημείο επικρατεί πυκνή ομίχλη, με τους διασώστες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό ίχνους που θα μπορέσει να οδηγήσει στον άτυχο άνδρα.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου, ωστόσο λόγω τους ασθενούς σήματος στην περιοχή, το εύρος του στίγματος είναι αρκετά μεγάλο.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης συμμετέχουν δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κλιμάκιο της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου που γνωρίζουν καλά το ανάγλυφο της περιοχής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια