Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ξαφνικά «βρέχει» εμβόλια- Τριπλασιασμός των δόσεων μετά το φιάσκο με τα κυβερνητικά στελέχη


 Το φιάσκο με τους εμβολιασμούς κυβερνητικών στελεχών που έτυχαν προνομιακής μεταχείρισης έναντι των υγειονομικών οι οποίοι δίνουν μάχη επί μήνες με την πανδημία, θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο την υγεία τους, φέρνει θεαματική αύξηση των δόσεων εμβολίων που αποστέλλονται στην περιοχή της Αχαΐας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια άρσης της αλγεινής εντύπωσης που προκάλεσε το προβάδισμα της πολιτικής ηγεσίας έναντι των γιατρών και των νοσοκόμων στην υπόθεση των εμβολιασμών, στέλνει τριπλάσιο αριθμό εμβολίων από τον αρχικά προβλεπόμενο στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου ξεκινούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αρχικά είχε οριστεί ένας μικρός αριθμός εμβολίων για «Άγιο Ανδρέα» και «Καραμανδάνειο». Στην πορεία και ενόψει του εμβολιασμού των κυβερνητικών στελεχών, αυτός ο αριθμός κινδύνεψε με μείωση προκειμένου να εξυπηρετηθεί η Αθήνα. Η κατάσταση άλλαξε άρδην μετά την εντολή Μητσοτάκη να δοθεί «τέλος» στους εμβολιασμούς των κυβερνητικών στελεχών. Ξαφνικά άρχισε να «βρέχει» εμβόλια για υγειονομικούς.

Το ίδιο λένε οι πληροφορίες μας συμβαίνει και με άλλα νοσοκομεία της περιοχής αλλά και γενικότερα της ελληνικής Περιφέρειας που ενημερώθηκαν αιφνιδίως ότι θα λάβουν πολλαπλάσιο αριθμό εμβολίων, προφανώς για επικοινωνιακούς λόγους, αν λάβουμε υπόψιν τον αριθμό όσων έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Πάντως τόσο ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης όσο και ο Διοικητής του «Αγίου Ανδρέα» κ. Θεοδωρόπουλος δήλωσαν στο thebest.gr  ότι δεν γνωρίζουν τον ακριβή  αριθμό των εμβολίων που θα αποσταλούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ