Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εφοδος στην αγορά, «άνοιξη» στα ταμεία

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα Δευτέρα και η αγορά της Πάτρας κινείται ήδη σε ρυθμούς εορταστικούς, γυρίζοντας μια ακόμη αισιόδοξη σελίδα λίγο, πριν το τραπέζι των Χριστουγέννων στρωθεί για όλους. Χθες Κυριακή η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της με την αγορά (εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία) να δέχονται κύματα επισκεπτών, στην πιο ζωντανή Κυριακή -ίσως- ολόκληρης της χρονιάς!
Με εξαίρεση το πρόβλημα της στάθμευσης που ήταν έντονο χθες, καθώς τα ιδιωτικά πάρκινγκ και χώροι στάθμευσης δεν μπορούσαν να καλύψουν τη ζήτηση, ενώ και το Αστικό ΚΤΕΛ εξυπηρετούσε με έκτακτα δρομολόγια, η αγορά της πόλης λειτούργησε άψογα.
Το… καλό κλίμα φάνηκε από νωρίς: Ηδη από τις 11:00 το πρωί και μετά το κέντρο της πόλης άρχισε να γεμίζει με όλες τις ηλικίες, με πόλο έλξης το Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου στην Πλατεία Γεωργίου και, συμπαραστάτη των οικογενειών που επέδραμαν μαζικά, τις εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας.
Παραμερίζοντας τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις που σιγά-σιγά κυριαρχούν στο πολιτικό τοπίο της Πάτρας, η δημοτική αρχή με επικεφαλής της το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη βρέθηκε χθες στην Πλατεία Γεωργίου συμμετέχοντας, μαζί με τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργο Ρώρο, στο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Εμπορικού, με τον Αι Βασίλη σε δράση, τα ξωτικά αλλά και τον ταχυδακτυλουργό που ενθουσίασε φέτος μικρούς και μεγάλους.

ΕΙΠΑΝ ΤΑ… ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ
Μέσα στο κλίμα της γιορτής και του νεανικού ενθουσιασμού, οι καταναλωτές φρόντισαν να αποζημιώσουν χθες τους εμπόρους της πόλης που έγκαιρα είχαν στηθεί και ανέμεναν στις βιτρίνες τους.
Ρούχα και υποδήματα είχαν την τιμητική τους χθες καθώς, με βάση τις εκτιμήσεις των εμπόρων, που μένει βέβαια να επιβεβαιωθούν σήμερα και από τα επίσημα στοιχεία, η Κυριακή χθες ήταν μια από τις καλύτερες μέρες της αγοράς από πλευρά τζίρου.
Ηδη, από τα στοιχεία που υπάρχουν με βάση το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου, το τριήμερο 21-22-23 Δεκεμβρίου, η αγορά κινήθηκε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι σε ποσοστό 10% περίπου. Οι αγορά σε ρούχα και παπούτσια θα καταγράψει φέτος θετικό πρόσημο στην Πάτρα και άλλες περιφερειακές πόλεις ενώ μετά τα Χριστούγεννα ελπίζουν να κινηθούν στο ίδιο θετικό κλίμα και τα είδη δώρου - βιβλία.
@ Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου συνεχίζονται σήμερα
Δευτέρα Παραμονή Χριστουγέννων, με το παιδικό πάρτι συνεχίζεται στις 6:00 μμ στην Πλατεία Γεωργίου με την συμμετοχή και της χορωδίας «ΡΟΕΣ»

Π. Σακελλαρόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ