Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Συνελήφθησαν τρια άτομα που απειλούσαν πεζούς με αεροβόλο

Πάτρα: Συνελήφθησαν τρια άτομα που απειλούσαν πεζούς με αεροβόλοΤρία άτομα κάτω των 18 ετών, συνέλαβε η αστυνομία της Πάτρας, με την κατηγορία των κλοπών και επιθέσεων σε ανυποψίαστους κατοίκους, για να τους αφαιρέσουν κινητά, πορτοφόλια και άλλα χρήσιμα για αυτούς αντικείμενα.
Οι συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους αφού οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία και δρούσαν εντοπίζοντας πρώτα το εύκολο θύμα τους και μετά βάλλοντας εναντίον του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:


«Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συμμορία που διέπραττε ληστείες, σε βάρος πεζών στην Πάτρα.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 20, 25 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία και διάπραξη ληστειών.

Από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, από τις 20-8-2017 μέχρι και τις 9-9-2017, στην Πάτρα, διέπραξαν τρεις ληστείες και μια απόπειρα ληστείας σε βάρος πολιτών που ήταν πεζοί.
Κατά την διάπραξη των ληστειών, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με τη χρήση αεροβόλου πιστολιού, που έμοιαζε με πυροβόλο πιστόλι, ακινητοποιούσαν τα θύματα τους και τους αφαιρούσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και τα κινητά τους τηλέφωνα.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα που είχαν αφαιρέσει από τους παθόντες, ενώ επιπλέον στην οικία του 25χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το αεροβόλο όπλο, που χρησιμοποιούσαν στις ληστείες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Πατρών».

Πληροφορίες από: patrastimes.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ