Type Here to Get Search Results !

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ

Ένα από τα πιο ακριβά στα σχολικά είδη που χρειάζεται να πάρει ο κάθε γονιός για το παιδί του στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, έχει να κάνει με τα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία.  
Η τιμή των ξενόγλωσσων βιβλίων ξεκινά από τα 45 με 50 ευρώ και πάνω, ανάλογα με το επίπεδο μάθησης στο οποίο απευθύνεται, τιμή που δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη για έναν γονέα που έχει ακόμα τόσες ανάγκες να πληρώσει.
Έτσι, αρκετοί γονείς και μαθητές προμηθεύονταν αντίτυπα των σχολικών αυτών βιβλίων, πράγμα όμως που πλέον διώκεται από την νομοθεσία και είχε σαν αποτέλεσμα κάποιοι να βρεθούν πριν από ένα χρόνο στο Αστυνομικό Τμήμα.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, υπάρχουν ορισμένα φροντιστήρια ξένων γλωσσών που στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των μαθητών τους, προωθούν τις φωτοτυπίες βιβλίων, κυρίως αγγλικής γλώσσας που παραμένει και η δημοφιλέστερη. Υπάρχουν επίσης και χαρτοπωλεία που προχωρούν σε τέτοιες παράνομες πράξεις.
Ωστόσο, οι σύλλογοι των βιβλιοπωλών και των ξενόγλωσσων φροντιστηρίων έχουν έρθει σε επαφή, υπάρχει καλή συνεργασία για την αντιμετώπιση του όλου φαινομένου που κοστίζει αρκετά στον κλάδο των βιβλιοπωλείων αφού μαζί με την τιμή κόστους, εξίσου ακριβή είναι η τιμή που τα προμηθεύονται. Γιατί όμως είναι τόσο ακριβά τα συγκεκριμένα βιβλία; Αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που έχει να κάνει κυρίως με τα ξένα Πανεπιστήμια από τα οποία εκδίδονται...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ