Type Here to Get Search Results !

Τα Σάββατα στην Πάτρα είναι για βόλτα και καφέ! (φωτο)

Τα Σάββατα στην Πάτρα είναι για βόλτα και καφέ! (φωτο)Από το πρωί οι Πατρινοί και οι φοιτητές κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης για βόλτα, καφέ και ίσως για ψώνια.
Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου που ανέβηκαν στο Instagram και απεικονίζουν τον κόσμο να απολαμβάνει τον ήλιο του Σαββάτου.
Άλλωστε, το Σαββατοκύριακο, ειδικά αν έχει και καλό καιρό, ενδείκνυται για εξόρμηση στο κέντρο, πόσω μάλλον αυτήν την περίοδο, που η πόλη είναι στολισμένη, περιμένοντας τα Χριστούγεννα!
Οι Πατρινοί, επίσης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε το πρωί του Σαββάτου, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» Τμήμα Πάτρας, σε συνεργασία με τα Τμήματα Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.
Στόχος της εκδήλωσης, ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο στα παιδιά, η διάδοση του μηνύματος της «ΦΛΟΓΑΣ», η γνωστοποίηση του έργου της και η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυσή του, αλλά και η έμπρακτη άσκηση των μαθητών, μελλοντικών πολιτών, στην εθελοντική προσφορά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ