Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Μαθητές νυχτερινού λυκείου μοίρασαν δώρα στις σχολικές καθαρίστριες

Πάτρα: Μαθητές νυχτερινού λυκείου μοίρασαν δώρα στις σχολικές καθαρίστριεςΧριστούγεννα και όλα γύρω μας είναι αγάπη, με τους μαθητές των σχολείων της Πάτρας να μοιράζονται αυτό το συναίσθημα μεταξύ τους, κάνοντας διάφορες πράξεις και παίρνοντας πρωτοβουλίες που δείχνουν την αλληλεγγύη τους.
Πέρα από τα bazaar τα έσοδα των οποίων είχαν φιλανθρωπικούς σκοπούς ή τις επισκέψεις που έκαναν σε διάφορα σχολεία σε ιδρύματα της Πάτρας, αξίζει να σημειωθεί μία ακόμα πρωτοβουλία που είχαν μαθητές λυκείου σε σχολική γιορτή.
Μιλάμε για μία ομάδα μαθητών του Γενικού Εσπερινού Λυκείου της Πάτρας οι οποίοι στη σχολική γιορτή που έκαναν την ημέρα που θα έκλεινε το σχολείο τους, έδωσαν κοτόπουλα και διάφορα χριστουγεννιάτικα δώρα στις σχολικές καθαρίστριες που φροντίζουν για την καθαριότητα του σχολικού συγκροτήματος.
Μιλάμε για συμβασιούχες σχολικές καθαρίστριες που παίρνουν έναν μισθό πείνας και για μαθητές του εσπερινού λυκείου που συνήθως προέρχονται από λαϊκές οικογένειες, χαμηλού οικονομικού επιπέδου, μαθητές που μαζί με τα μαθήματα που κάνουν εργάζονται για να τα βγάλουν εις πέρας.
Η κίνηση τους συγκίνησε τις σχολικές καθαρίστριες που βλέποντας τα δώρα της ομάδας των μαθητών που είχαν αυτή την πρωτοβουλία ήταν έτοιμες να βάλουν τα κλάματα, ενώ σχολιάστηκε με θετικά λόγια από την διεύθυνση του σχολείου τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ