Type Here to Get Search Results !

Δύσκολοι καιροί για… Αϊ Βασίληδες μπροστά στην φάτνη της πλατείας Γεωργίου!

Πάτρα: Δύσκολοι καιροί για… Αϊ Βασίληδες μπροστά στην φάτνη της πλατείας Γεωργίου! Δύσκολες εποχές για Αϊ Βασίληδες…
Μπορεί η πλατεία Γεωργίου, εδώ και λίγες μέρες περίπου, από την στιγμή πουολοκληρώθηκε το στήσιμο της χριστουγεννιάτικης φάτνης και του χριστουγεννιάτικου χωριού να έχουν αρκετό κόσμο, φιλοξενώντας σημαντικές εκδηλώσεις και δράσεις, όμως, οι περισσότεροι ελάχιστη σημασία δίνουν στους…  Άγιους Βασίληδες.
Μιλάμε βέβαια για τους Άγιους Βασίληδες που στήνονται έξω από τη φάτνη,καλώντας με τον δικό τους τρόπο τα παιδιά και τους γονείς να βγάλουν μία φωτογραφία με τον αγαπημένο τους Άγιο.
Το κόστος της φωτογραφίας είναι ελάχιστο, όμως, φαίνεται ότι σε εποχές κρίσης, μετράει ακόμα και αυτό για τις οικογένειες που παλεύουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, στερούμενοι αρκετά πράγματα.
Έτσι, οι περισσότεροι από τους ενηλίκους δίνουν ελάχιστη σημασία στους Αϊ Βασίληδες που στην ουσία είναι και αυτοί μεροκαματιάρηδες άνθρωποι,σταλμένοι από κάποια φωτογραφικά εργαστήρια της Πάτρας.
Οι οικογένειες και οι παρέες προτιμούν να βγάζουν μεταξύ τους selfie με το κινητό μπροστά από την φάτνη, ακόμα και όταν τα μικρά παιδιά επιμένουν και ζητούν να βγάλουν μία φωτογραφία με τους κοκκινωπούς κυρίους με τα γένια,αφήνοντας τους Άγιος Βασίληδες λυπημένους και μες στην θλίψη.
Ακόμα και αν κάνουν το γνωστό σε όλους μας «χο, χο,χο…».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ